KAVČARJI

Jezna trenerka Eva B.

Glasbenica in modna oblikovalka modruje. Razjezijo jo kritike s kavča.
Fotografija: Jezna trenerka FOTO: Matjash Fartek
Odpri galerijo
Jezna trenerka FOTO: Matjash Fartek

V javnosti znana Eva Breznikar, nekaterim sicer bolj poznana kot Evil Eve, spada med zaprisežene slovenske športne navijače. Svetlolaska namreč, kadar si ogleda tekme, tudi ustrezno navija. Kot navijačica se kdaj tudi razjezi zaradi neprimernega obnašanja in še bolj komentarjev drugih navijačev. Še posebno ker gre pogostokrat za samooklicane vsevede, pametnjakoviče s kavča pred televizijo, kot jim pravi.


Prav te dni so jo ujezili navijači, ki so v enem od ljubljanskih lokalov kritizirali igro naših hokejistov na olimpijskih igrah. In sicer z besedami, da naj gredo domov, ker ne znajo igrati, vse skupaj pa je bilo pospremljeno s številnimi kletvicami.
»Takšno navijanje in laične sodbe kot diplomirana trenerka težko mirno poslušam. Vem, da vsak športnik v nekem trenutku da vse od sebe. Ne glede na rezultat. Vsaka kariera pa je sestavljena iz vzponov in padcev, za nekim uspehom so pred tem žal številni neuspehi, drugače ne gre. In zadnje, kar potrebuje športnik, so amaterski živčni izpadi kavč profesorjev,« pravi.

Kot nekdanja vrhunska plavalka dobro ve, koliko truda, odrekanja in garanja je potrebnega že za uvrstitev na katerokoli veliko tekmo. »Hudo je gledati, kako nekdo, ki v življenju ni naredil enega počepa, v nič daje ljudi, ki so dosegli veliko, ki zastopajo našo državo na olimpijskih igrah. Športniki v Sloveniji imajo večinoma neprimerno slabše razmere za trening, kot jih imajo v tujini, in kateri koli naši uspehi so izjemna stvar. Žal mi je, da se tega ne zavedamo!« je huda. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije