Predstavitvena informacija

Športna loterija je leta 2018 navdušila svoje uporabnike!

Iztekajoče se leto je bilo pri Športni loteriji zelo pestro – poleg bogatejše ponudbe so igralce razveselili še s stavami v živo in napovedmi na konjske dirke.
 
Fotografija: FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images

Najpomembnejši koraki pa so bili storjeni v smeri podpore slovenskemu športu.

Za slovenski šport.
Športna loterija ima za vse igre, ki jih prireja, podeljene koncesije države Republike Slovenije – koncesijske dajatve pa v celoti pripadejo Fundaciji za šport in Fundaciji za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij. Poleg koncesijskih dajatev se pri Športni loteriji skozi številna pokroviteljstva trudijo, da so prisotni na različnih športnih področjih in ravneh, od ljubiteljske do poklicne. Kazalnik tesnega sodelovanja s športnimi zvezami je tudi nova grafična podoba v slovenskih športnih barvah.

Greš stavit?
V ponudbo so se vrnili zimski športi, v najmočnejši košarkarski ligi NBA nas navdušujeta Luka Dončić in Goran Dragić, seznam športov v ponudbi pa se še naprej širi. Poleg klasičnih stav, ki jih je treba vplačati do začetka tekme, je Športna loterija igralcem ponudila še možnost stav v živo. Pri teh se vplačila za določeno tekmo sprejemajo od njenega začetka pa vse do konca. Ostati je treba pozoren, prepoznati priložnost in jo tudi hitro izkoristiti, saj se kvote in razmerja moči spreminjajo glede na aktualno dogajanje.

FOTO: Športna loterija
FOTO: Športna loterija



V ponudbi Športne loterije so jeseni zaživele tudi napovedi na dirke konj. Sodelovanje z uglednim mednarodnim ponudnikom PMU igralcem ponuja možnost velikih dobitkov. Vse dirke si lahko ogledate v živo na www.e-stave.com – ugotovili boste, da gre za razburljiv in kompleksen šport.

FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

V prihajajočem letu bodo nadaljevali v enakem tempu in z izostrenim čutom za novosti na trgu, z željo po razvoju slovenskega športa. Spremljajte Športno loterijo na spletni strani www.e-stave.com ali na družbenih omrežjih Facebook (e-stave) in Twitter (Športna loterija).

FOTO: Športna loterija
FOTO: Športna loterija

Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Poleg tega, da se potrošnikom zagotavlja varna in uravnotežena ponudba iger na srečo, je edinstven vir sredstev za invalidske, humanitarne in športne organizacije. Obenem pa se v Športni loteriji zavedajo, da je velik del družbene odgovornosti prireditelja odgovorno prirejanje iger na srečo. V skladu s tem so zaradi kakovosti poslovanja pridobili certifikata odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije