PREVARE

Bralka: Opozorilo naivnim ženskam, kot sem bila sama

Bralka svetuje vsem, naj ne kupujejo prek wikichica.
Fotografija: Na spletni strani je na voljo nešteto poletnih oblekic. FOTO: Wikichic.com, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Na spletni strani je na voljo nešteto poletnih oblekic. FOTO: Wikichic.com, zaslonski posnetek

LJUBLJANA – Med pregledovanjem svojega facebooka vas verjetno ničkolikokrat zmotijo oglasi. Te oglase podjetje Facebook izbira glede na to, kaj po navadi berete ali gledate.

Lepe obleke po ugodnih cenah

Pisala nam je bralka, ki je kliknila na oglas spletne trgovine Wikistore ali Wikichicstore, ter na njihovi spletni strani, kamor je vodil oglas, www.wikichic.com naročila nekaj poletnih oblekic. Kot je povedala, so bile obleke zelo lepe in po precej ugodnih cenah. Izbrala je tri in jih plačala. Dobila je tudi potrdilo o naročilu in čakala na paket. Ta pa, kot je kasneje ugotovila, nikoli ni bil odposlan. Pisali so ji sicer več elektronskih sporočil s pojasnili, da se bo odprema paketa zgodila v nekaj dneh in ji napisali tudi številko paketa, kjer bi lahko spremljala, kje trenutno je in kdaj bo prispel do njenega doma. Ko paketa s to številko ni našla, je spet navezala stik z njimi, pa so ji odgovorili, da pošta potrebuje do sedem dni, da uredi številke paketov. Takrat se ji je posvetilo, da so jo ogoljufali.

100 dolarjev vrgla stran

Ko je bralka v e-sporočilu napisala, da jih je razkrinkala, se ji niso več oglasili, na facebooku pa so jo blokirali. »Na 100 dolarjev lahko kar pozabim. To je tako, kot če bi jih vrgla v smeti.« Pri tem opozarja vse, naj bodo previdni pri spletnem nakupovanju.

Naša bralka ni edina, ki ni zadovoljna s podjetjem

Ko smo preverili, kako so z omenjeno platformo zadovoljni drugi, smo ugotovili, da imajo z njimi slabe izkušnje kupci vsega sveta. Kot kaže, naročeno sicer kdaj tudi pride, ampak to traja zelo zelo dolgo. Ne zgodi pa se redko, da naročenega in plačanega paketa ni, pa tudi zahtevek za vračilo denarja ni izpolnjen. 

Kot smo prebrali v kritikah strank, ki z njimi niso bile zadovoljne, tudi kakovost izdelka ni zadovoljiva. Blago je izredno tenko in prosojno, tudi če je ob izdelku napisano, da je iz bombaža ali lana, to ne drži. Tudi druge vrste blaga so mlade slabe, še pišejo kupci, ki jim je žal, da so se odločili za nakup na strani wikichic.com.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije