VOJNA V UKRAJINI

Slovenski jasnovidec: Najhujša bosta prva dva meseca

Vedeževalec Blaž pravi, da bodo vojna in napetosti med Ukrajino ter Rusijo trajale od treh do osmih mesecev.
Fotografija: Vedeževalec Blaž. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Vedeževalec Blaž. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Vedeževalec Blaž Knez nam je tokrat razkril svoje videnje vojne v Ukrajini. S pomočjo zlatega tarota nam je pojasnil, kaj točno nas čaka. Prva karta, ki jo je Blaž odprl, je karta norca. Ta sporoča, da je nekdo sprejel popolnoma nespametno odločitev oziroma da je dovolj pogumen, da je sprejel to odločitev in da je pripravljen na posledice. Ali je bila odločitev pravilna in kaj prinaša, razkrivata sosednji karti.

image_alt
Rusi zavzeli Černobil, Biden in voditelji EU napovedali obsežne sankcije

Prva sosednja karta je karta trojka palic. Ta govori, da je bila ta oseba zelo pogumna, da je naredila tako tvegano potezo, s katero je marsikaj postavila na kocko. Sporoča tudi, da si želi širiti obzorja. »Pomembno je, da ohrani odprt um, saj so na poti zelo velike spremembe, do katerih pa ne bo prišlo, če bo um omejen. Karta kaže, da mora razmišljati dolgoročno,« pravi naš vedeževalec. To bi lahko pomenilo, da je bil prvotni načrt skovan pred vsaj štirimi leti, zadeve pa so z leti samo še eskalirale. »Želi si narediti veliko Rusijo in karte kažejo, da mu gre zelo dobro.«

image_alt
Strašljiva prerokba babe Vange: pred smrtjo napovedala, da bo Rusija edina supervelesila

Druga sosednja karta je osmica palic, ki sporoča, da je konec težkega obdobja, ki ga običajno prinese karta sedmica palic. »Prišla bo nova močna energija, obstaja možnost, da bomo prejeli zelo pomembne informacije, pozitivne spremembe.« Velike črne vojne, velikega pokola, ne vidi. Vidi pa, da se bo zadeva razvijala od treh do osmih mesecev. »Najhujše bo prve tedne, prva dva meseca, potem se bodo zadeve umirile. Prav tako ne vidim pretiranega vtikanja drugih držav.« Blaž pravi, da bodo na koncu vseeno dosegli nekakšen sporazum, ki pa se bo končal v prid Ukrajini.

image_alt
Janša za članstvo Ukrajine v EU, tudi Slovenija je lahko tarča ruskih napadov

Prijateljica iz Kijeva ne more dojeti, kaj se dogaja

Blaž ima v Ukrajini dva znanca, ki sta se mu oglasila v teh težkih dneh. Pravi, da znanka še kar ne more verjeti, da so Rusi napadli Ukrajino. Je v  popolnem šoku, ljudje so v paniki, strah jih je. Tudi drugi znanec je čisto iz sebe. »Obema sem rekel, naj se pomirita, vse bo v redu.« Blaž je že ponudil svojo pomoč, v Sloveniji jima je pripravljen poiskati tudi stanovanje.

image_alt
Putin vojne ne more dobiti, čakajo nas cenovni šoki? To pravi Denis Mancevič

image_alt
Iryna Osypenko: Tresem se že ves dan

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije