HOROSKOP

Se strinjate? Najboljši očetje med astrološkimi znaki

Rojeni v določenih astroloških znakih se ponašajo z lastnostmi, zaradi katerih med očeti izstopajo.
Fotografija: Rojenim v nekaterih astroloških znakih gre vzgoja odlično od rok. FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
Rojenim v nekaterih astroloških znakih gre vzgoja odlično od rok. FOTO: Depositphotos

Dejstvo je, da rojeni v čisto vseh astroloških znakih lahko blestijo kot očetje in da astrološko znamenje ne more biti ednini kriterij, po katerem bi presojali, kako se bo nekdo obnašal do podmladka.

A dejstvo je tudi, da rojene v določenih znakih zodiaka krasijo lastnosti, zaradi katerih imajo vendarle malce več možnosti, da se res izkažejo v tej vlogi.

In kateri so ti znaki? Astrotalk pravi takole:

Kozorog: zanesljiv in odgovoren

Očetje kozorogi so utelešenje odgovornosti in zanesljivosti. S svojo močno delovno etiko in praktičnim načinom razmišljanja je njihova glavna prioriteta zagotavljanje varnosti in stabilnega okolja podmladku ter vsej družini.

Očetje kozorogi so odlični v postavljanju meja, hkrati znajo otroke spodbujati k uspehu. Njihova neomajna podpora in predanost sta tisti, ki potomcem zagotavljata močno oporo in občutek ljubljenosti ter pripadnosti.

FOTO: Jacoblund/Gettyimages
FOTO: Jacoblund/Gettyimages

Bik: ljubezniv zaščitnik

Očetje biki so znani po neizmerni predanosti in skrbni naravi. S pristno ljubeznijo zasipajo svoj mladež in ustvarjajo toplo ter prijetno domače okolje.

Pogosto so zaščitniško nastrojeni, vedno pripravljeni braniti svoje drage in jim zagotavljati varnost. Njihova potrpežljivost in močna volja jim pomagata pri ustvarjanju tesnih vezi z otroki in ustvarjanju nepozabnih spominov.

Rak: čustven skrbnik

Očetje raki so zelo čustveni in intuitivni. Imajo prirojeno sposobnost razumevanja občutkov svojih otrok in jim vedno ponudijo nesebično podporo.

Družino postavljajo pred vse, ustvarijo okolje, polno ljubezni in skrbnosti, v katerem se lahko otroci razvijejo v zdrave in čustveno inteligentne posameznike.

Zaradi čustvene narave je vsaka prelomnica zanje priložnost za praznovanje.

FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Devica: marljivi mentor

Očetje device so natančni načrtovalci in previdni mentorji. Osredotočeni so na usmerjanje svojih otrok k samouresničevanju in osebnostni rasti.

Vzgajajo na temelju življenjskih lekcij, otrokom privzgajajo disciplino in organiziranost.

Znajo prebrati potrebe otrok in se odzvati nanje ter v še tako veliki stiski nikoli ne odpovedo kot starši.

FOTO: Ferlistockphoto/Gettyimages
FOTO: Ferlistockphoto/Gettyimages

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije