HOROSKOP

Ta astrološki znak ima največ možnosti zadeti na loteriji

Morda pa vam v igrah na srečo pomaga astrološki znak.
Fotografija: Sreča je nekaterim bolj, drugim manj naklonjena. FOTO: Gettyimages
Odpri galerijo
Sreča je nekaterim bolj, drugim manj naklonjena. FOTO: Gettyimages

Na podlagi astrološkega znaka nekdanjih dobitnikov v igrah na srečo so astrologi izračunali, kdo ima največ in kdo najmanj možnosti za dobitek, piše City Magazine.

Poglejte torej lestvico in presodite, ali se vam izplača vplačati listek oziroma kupovati srečke ali za dobitek nimate prav veliko možnosti.

Ribe

Umeščate se v sam vrh dobitnikov. Največ srečnežev je namreč po horoskopu riba. Vodite z 10,6 odstotka, kar pomeni, da imate rojeni v tem znaku ekstremno srečo, ko gre za igre na srečo v vseh oblikah.

Zakaj je tako, sicer ni natančnega odgovora, ena od teorij pravi, da vam pri tem pomaga tesna povezanost z vašo duševnostjo.

Devica

Slovite po natančnosti in analitičnem razmišljanju. Med vsemi dobitniki v igrah na srečo je 8,9 odstotka devic, kar vas umešča na tretje mesto.

Morda k temu pripomore vaša sposobnost opazovanja in osredotočenost na podrobnosti.

Strelci

Vi imate najmanj sreče. Samo šest odstotkov dobitnikov v igrah na srečo je rojenih v vašem znaku.

A to za vas ni ovira, še vedno namreč slovite po najbolj optimistični naravi med znaki.

FOTO: Gettyimages
FOTO: Gettyimages

Tu je natančna lestvica:

 • Riba: 10,6 odstotka dobitnikov - Kot že rečeno, ribe imajo največ sreče. Morda prav zaradi intenzivne povezave z notranjim svetom.
 • Dvojček: 9,9 odstotka - drugi na seznamu ste dvojčki. Zakaj? Nihče ne ve natančno, je pa znano, da ste hitrih misli in zato najbrž hitro izberete prava števila.
 • Devica: 8,9 odstotka - Tretji na seznamu ste rojeni v znaku device, analitično razmišljanje in premišljenost sta morda zaslužni za izbiro pravih števil.
 • Vodnar: 8,6 odstotka - Znani ste po razmišljanju, ki se razlikuje od razmišljanja večine, prav inovativnost je lahko ključ do vaše sreče.
 • Škorpijon: 8,5 odstotka - Ste na istem kot vodnarji, k čemur pripomoreta vaša strast ter intenzivnost.
 • Bik: 8,4 odstotka - Tudi biki ste med srečneži, pri izbiri števil vam pomagata praktičnost in prizemljenost.
 • Rak: 8,3 odstotka - Znani ste po sočutju in skrbnosti ter na lestvici srečnežev na začetku druge polovice med astrološkimi znaki.

FOTO: Gettyimages
FOTO: Gettyimages

 • Lev: 7,7 odstotka - Zaupate vase, ste ambiciozni, med srečneži pa na drugi polovici lestvice.
 • Tehtnica: 7,7 odstotka - Mesto si delite z levi, k sreči najbrž pripomore vaša težnja po ravnovesju v življenju, ki vam pomaga izbirati števila.
 • Kozorog: 7,7 odstotka - Ne zanašate se ravno na srečo, pri njej imate toliko možnosti, vsaj glede na podatke iz analize dobitnikov in astroloških znakov kot levi in tehtnice.
 • Oven 7,5 odstotka - Ste pogumni in impulzivni, s srečo pa očitno ne ravno v najboljših odnosih.
 • Strelec: 6 odstotkov - Kljub optimistični naravi se na srečo ne morete ravno zanašati. Še dobro, da vas to ne potre in greste skozi življenje z dvignjeno glavo.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije