ŠTEVILO 7

Putin, kot ga še ne poznate: numerološka analiza razkriva, da se takšni ljudje rodijo le redko

Veljajo za težke, skrivnostne in nezaupljive.
Fotografija: Vladimir Putin. FOTO: Sputnik, Reuters
Odpri galerijo
Vladimir Putin. FOTO: Sputnik, Reuters

Kaj bi o Vladimirju Vladimiroviču Putinu, ki se je rodil 7. oktobra 1952 v Leningradu, lahko povedali numerologi? Veliko. Po njihovem mnenju namreč njegovo življenje zaznamuje število sedem. Pravzaprav trdijo, da je t. i. čista sedmica. Zakaj?

V numerologiji je vsota vrednosti črk v njegovem imenu 142, torej 1 + 4 + 2 = 7. Številčna vrednost imena Vladimir je 43, in če še enkrat seštejemo, je 4 + 3 = 7. Črka P, s katero se začne njegov priimek, je 16. v angleški abecedi, torej 1 + 6 = 7. Seštevek vseh soglasnikov v njegovem imenu in priimku nas spet pripelje do števila 77.

image_alt
Putinova učiteljica razkrila, kakšen je bil kot otrok

Kaj vse to pomeni?

Numerologi pravijo, da so takšne ponovitve sedmice prava redkost. Dodajajo, da je v KGB vse skupaj delal 16 let, in ko seštejemo ti števili, smo znova pri sedmici. Po njihovem mnenju so takšne stvari zelo pomembne za njegov značaj.

In kakšen tip osebnosti imajo čiste sedmice po mnenju numerologov? Idealen za voditelje, a tudi precej težaven.

Življenjska pot sedmic je posvečena raziskovanju in odkrivanju resnice. Število je povezano z ljudmi, ki imajo odlične opazovalne sposobnosti in analitični um. So skrivnostne narave in pogosto delajo kot raziskovalci, vohuni, kot je bil sam Putin, pa so po mnenju numerologov povezani s tem številom.

Dodajajo, da je nagnjen k praktičnim rešitvam in da najraje dela sam, stran od drugih, da ne bi posegali v njegov miselni proces. Je volk samotar. Živi po lastnih prepričanjih, zato je izjemno težak karakter, s katerim ni najlažje delati. Navajajo tudi, da sedmica pomeni izjemen šarm, a le v situacijah, ko je vse pod nadzorom. V nasprotnem primeru postane ciničen. Zaradi vsega naštetega ima ogromno možnosti za uspeh v življenju, piše 24sata.hr.

image_alt
Soban o Putinu: Tega popolnoma psihično zdravi ljudje ne počnejo

Drugi primeri sedmice iz Putinovega življenja

  • V politiko je vstopil leta 1996, ko seštejemo 1 + 9 + 9 + 6, dobimo 25, ko pa to zmanjšamo na enomestno število, dobimo sedem.
  • Predsednik vlade je postal 16. avgusta 1999. Ko seštejemo vse števke tega datuma, torej 1 + 6 + 8 + 1 + 9 + 9 + 9, dobimo 43, kar spet pripelje do števila sedem.
  • Predsednik Rusije je postal 7. maja 2007. Pa imamo spet sedmice …

image_alt
Kje je Ljudmila, bivša Putinova žena: življenje na visoki nogi z 21 let mlajšim možem?

image_alt
Ima Putin raka? Je napadel Ukrajino, ker mu zmanjkuje časa?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije