RECEPT

Sladko-kisla omaka

Je posebnost azijskih kuhinj, priprava je zelo preprosta, postrežemo jo lahko samostojno ali z mesom.
Fotografija: FOTO: Alenka Kociper
Odpri galerijo
FOTO: Alenka Kociper

Za skupinsko pripravo večerje so dobra izbira jedi iz voka. Vsak od kuharjev očisti in nareže eno od sestavin, na primer meso, por, papriko in drugo zelenjavo, pa česen in gobe, odvisno, kaj potrebujemo za določeno jed. Na koncu eden od njih poprime za kuhalnico in jed bo gotova v prej kot pol ure.

Drugi medtem pripravijo solate, skuhajo riž ali testenine in slasten obrok je hitro nared. Pri skupinskem kuhanju je dobrodošlo, če gostitelj že vnaprej na delovni pult pripravi vse, kar bodo kuharji potrebovali, od začimb do pripomočkov. Ob dobri organizaciji dela bo v kuhinji kar se da malo gneče. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije