ODPRTA KUHINJA

Mesne kroglice s testenim rižkom, ki se jim ne boste mogli upreti

Mesne kroglice malo drugače. Tako, kot si jih zamisli Nigella Lawson.
Fotografija: FOTO: Mateja Delakorda
Odpri galerijo
FOTO: Mateja Delakorda

»Testeni rižek je neomajna stalnica v moji shrambi. Pogosto ga postrežem namesto riža ali krompirja, preprosto zabeljenega z maslom in soljo, morda le še s ščepom muškatnega oreška ali parmezana ali pač obojega. Velikokrat pa skuham jed, ki ji pravijo v Italiji pasta risottata, neke vrsta rižote s testeninami. To je čudovita enolončnica in tale spodaj je njen eminentni primerek,« v svoji novi kuharici Pri moji mizi zagotavlja Nigella Lawson.

Recept preverite na Odprti kuhinji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije