ZASKRBLJENI ZA PREDSEDNIKOVO ZDRAVJE

Oglasil se je Kremelj: končno znano, kakšno je v resnici zdravstveno stanje Putina

Kaj se v resnici dogaja s Putinom?
Fotografija: Vladimir Putin. FOTO: Maxim Shemetov, Reuters
Odpri galerijo
Vladimir Putin. FOTO: Maxim Shemetov, Reuters

Zdravje Vladimirja Putina je trenutno ena najbolj intrigantnih tem na svetu, večina namreč verjame, da trpi za rakom, parkinsonovo boleznijo ali zgodnjo demenco. Tiskovni predstavnik Kremlja Dmitri Peskov je ta ugibanja komentiral v intervjuju za NBC News zanikal. Izrecno je poudaril, da nima zdravstvenih težav in dodal, da je Putin »včeraj popoldne igral hokej«. Prav njegova ljubezen do hokeja je še dodatno prispevala k širjenju špekulacij o slabem zdravstvenem stanju, saj je v maju preskočil letno tekmo, potem ko so ga videli z lisastim obrazom.

image_alt
So Putinu šteti dnevi? Napovedal je datum njegove smrti

Peskovove komentarje sicer poskuša med drugimi spodkopavati Boris Karpičkov, nekdanji agent KGB in FSB, rojen v Latviji, ki je za Moskvo vohunil v svoji domovini. Ta je povedal, da je od nekdanjega kolega dobil sporočilo, da ruski predsednik boleha za »težko obliko hitro napredujočega raka«, da postopoma izgublja vid, ter da mu je ostalo največ tri leta življenja. 

image_alt
Britanski vohun: Putin se še letos poslavlja od oblasti, čaka ga sanatorij

Ruski preiskovalni medij Project pa navaja, da naj bi se Putin za zdravje kopal v krvi, pridobljeni iz jelenjega rogovja, ki naj bi ga odrezali, ko raste in je še polno sveže krvi ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije