MILIJONAR

Mali bogataš: pri komaj enem letu zaslužil na tisoče evrov

Ralphie Waplington je eden najmlajših influencerjev. Za njegov profil skrbi njegova mama.
Fotografija: Tako majhen, pa že narekovalec smernic! FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Tako majhen, pa že narekovalec smernic! FOTO: Instagram

Britanski deček Ralphie Waplington je z dopolnjenim komaj enim letom starosti postal eden najmlajših narekovalcev smernic. Za to sta seveda zaslužna njegova oče in mati, ki so ju mnogi, celo njuni najbližji, označili za preambiciozna, kar da lahko otroku na dolgi rok zelo škoduje. »Ralphieju sta ustvarila račun ​na instagramu in zelo hitro je postal velik hit. Trgovine in proizvajalci otroških reči se pulijo zanj in vsi želijo, da se njihovi izdelki pojavijo na njegovem profilu. Njegovi starši se tako zelo trudijo, da ne bi kdo ali kaj uničilo skrbno izdelanega profila, da so nam vsem prepovedali deliti njegove fotografije na družabnih omrežjih,« je dejala ena od malčkovih sorodnic, ki se ji vse skupaj zdi pretirano.
Ralphie z objavami odlično zasluži. FOTO: Instagram
Ralphie z objavami odlično zasluži. FOTO: Instagram

Fantek je nabral že prek 14.700 sledilcev, objave pa so mu prinesle že za več kot 11.000 evrov vrednih izdelkov, od otroških posteljic, vozičkov, garderobe in izletov do kupa igrač, seveda. Dečkova mama, 28-letna Stacey Woodhams, ki skrbi za njegov račun in popoln imidž, je tako navdušena nad njegovim uspehom, da je menda celo začela razmišljati o še enem otroku.
Njegova mama bi imela še enega otroka, in tudi njega namerava spremeniti v instagramsko zvezdo.
Njegova mama bi imela še enega otroka, in tudi njega namerava spremeniti v instagramsko zvezdo.

»Objave otrok so izjemno donosne, a po navadi so otroci nekoliko starejši, od tretjega leta dalje, recimo. Ralphie je odlično zapolnil nišo mlajših otrok, a ko bo prestar, bi rada imela še enega otroka, z njim bi lahko začela še prej objavljati, saj na trgu novorojenčkov močno primanjkuje modelov,« je načrt že skovala Stacey, ki ji mnogi očitajo, da sina zgolj izkorišča.


»Trdo sem delala, da je Ralphie lahko uspešen, a vse, kar počnem, je njemu v prid in za njegovo prihodnost. Že od nekdaj imamo otroške modele, in kar počne Ralphie, je povsem enako, le da njegove fotografije niso objavljene v revijah, ampak na instagramu,« pravi 28-letnica. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije