NEZASLIŠANO VULGARNO

Vplivnež Ano Roš označil za levuharsko pras*** in mrho, vzel bi ji celo oštarijo

Brane Dobnikar, nekdanji šef nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni, si je milo rečeno privoščil neokusen komentar.
Fotografija: Brane Dobnikar je bil v. d.direktorja NIOSB. FOTO: Roman Šipić
Odpri galerijo
Brane Dobnikar je bil v. d.direktorja NIOSB. FOTO: Roman Šipić

Novica, da je kuharska mojstrica Ana Roš z družino spakirala kovčke in odpotovala na Zanzibar, je, kot kaže, mnoge pošteno razjezila. Nekatere celo tako, da so v svojih komentarjih šli krepko čez mejo dobrega okusa. Novica je povsem iz tira vrgla nekdanjega šefa Nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni (NIOSB) Braneta Dobnikarja, ki je precej aktiven na twitterju. 

image_alt
Ana Roš zapustila Slovenijo, odšli so daleč (FOTO)


Njegov zapis se glasi tako (nelektorirano): »Ana Roš, takih mrh ne maramo pošteni Slovenci. Državno PKP pomoč naj pra..ca vrne, ali se ji oštarija zapleni. Ona naj pa s svojimi asocialnimi otroci kar tam ostane in kuha Zanzibarcem. Za vedno. Gnoj.«

Brane Dobnikar. FOTO: Zaslonski posnetek
Brane Dobnikar. FOTO: Zaslonski posnetek


Komentatorji so ga hitro spomnili na njegovo sanjsko službo, ko je bil na čelu NIOSB in je v času likvidacije propadlega projekta več mesecev na račun prejemal 2.200,47 evra. Očitali so mu tudi, da vplivnežem, ki potujejo, le zavida. Tem je odvrnil (nelektorirano): »Ne gre za foušijo. In mi ne maramo levuharskih pra*ic. Saj veš, ane?

Brane Dobnikar FOTO: Posnetek Zaslona
Brane Dobnikar FOTO: Posnetek Zaslona


image_alt
Znani Slovenci potujejo, a kako? Okrcal jih je tudi Šter

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije