DRAMA V KOPRU

Voznik avtobusa popolnoma ponorel: »Spi***** dol!«

Razburjena potnica je incident označila za sramoto brez primere.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images/istockphoto

KOPER – Regional Obala poroča, kaj je čez vikend na relaciji Trst–Koper–Piran počel neki voznik avtobusa. »Voznik je očitno imel veliko drugih opravkov in se je zato samovoljno odločil, da bo njegova služba krajša in tako zadnja postaja kar Koper namesto Piran in Lucija,« piše v pritožbi, ki so jo prejeli v uredništvo časnika od zgrožene potnice. Šofer je po njenih navedbah vozil zelo hitro, tako da je avtobus prispel v Koper ob 13. uri, sicer je njegov prihod predviden ob 13.15.

Potnikom zabrusil: »Kaj me boli ku***«

Ko je pripeljal na glavno avtobusno postajo v Kopru, je po zapisu potnice sunkovito ustavil ter parkiral počez čez štiri perone. Na avtobusu je bilo približno 20 potnikov, ki jim je zavpil: »Vsi dol, počakajte drug avtobus!« Voznik je vidno živčen menda potnikom zabrusil še: »Spi***** dol, Italiani di merda! Marš dol, sem rekel! Tam imate drug avtobus, ajde, ajde! Kaj me boli ku***, kaj vi mislite! Tako sem se odločil, tak je pač sistem, marš!« 

Potnica, ki je pritožbo naslovila na Arrivo in jo hkrati posredovala medijem, meni, da gre za sramoto brez primere.

V podjetju incident obžalujejo

Kaj točno se je dogajalo in kako bodo ukrepali proti vozniku, smo preverili v družbi Arriva Dolenjska in Primorska. »Obžalujemo neprimerno komunikacijo in samovoljno vedenje našega zaposlenega. Nad dogodkom smo pretreseni, zato je vodstvo družbe že ukrepalo. Primer se raziskuje, z voznikom bo opravljen zagovor, sprejeti bodo ukrepi v skladu z internimi pravilniki. Vodstvo Arrive ostro obsoja kakršna koli dejanja, ki bi jih bilo mogoče razumeti kot znak nestrpnosti. Potnikom se iskreno opravičujemo za neprijetno izkušnjo,« so nam pojasnili v podjetju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije