DO KONCA LETA

To so razlogi, da bodo do konca decembra zaprte ambulante ZD Polje

Zaradi nepredvidenih dogodkov in večjega števila bolniških odsotnosti zaposlenih bodo od torka naprej bolniki preusmerjeni v ZD Fužine.
Fotografija: V primeru ogroženosti življenja naj bolniki pokličejo 112, so še sporočili iz ZD Ljubljana. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
V primeru ogroženosti življenja naj bolniki pokličejo 112, so še sporočili iz ZD Ljubljana. FOTO: Mavric Pivk, Delo

Zaradi nepredvidenih dogodkov in večjega števila bolniških odsotnosti zaposlenih bodo od torka do predvidoma konca decembra bolniki iz ambulant ZD Polje preusmerjeni v ZD Fužine. Za bolnike, ki so v enoti Polje ostali brez družinskega zdravnika ali je ta bolniško odsoten, bodo v ZD Fužine organizirali dve akutni ambulanti in kronično ambulanto.

Zaradi nepredvidenih dogodkov in večjega števila bolniških odsotnosti zaposlenih bodo od torka do predvidoma konca decembra bolniki iz ambulant ZD Polje preusmerjeni v ZD Fužine.  FOTO: Depositphotos
Zaradi nepredvidenih dogodkov in večjega števila bolniških odsotnosti zaposlenih bodo od torka do predvidoma konca decembra bolniki iz ambulant ZD Polje preusmerjeni v ZD Fužine.  FOTO: Depositphotos

Bolniki lahko za naročanje pokličejo na telefonsko številko svojega izbranega osebnega zdravnika. Če je ta odsoten, bo klic ustrezno preusmerjen v triažno ambulanto. Dodatne informacije so na voljo v telefonski centrali ZD Polje na številki 01 58 64 900 in triažni telefonski številki 01 58 64 950, pojasnjujejo v Zdravstvenemu domu (ZD) Ljubljana.

Za naročanje po elektronski pošti lahko pacienti pišejo na siceršnje elektronske naslove za naročanje pri svojem izbranem osebnem zdravniku. Če je ta odsoten, bodo sporočila v samodejnem odgovoru preusmerjena na skupno elektronsko pošto za naročanje narocanje.zvo.polje@zd-lj.si.

Naročanje na obravnavo v ZD Fužine, kamor so začasno preusmerjene ambulante zdravstvenega varstva odraslih, bo mogoče tudi osebno v sprejemni pisarni zdravstvenega varstva odraslih od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro.

Za informacije v ZD Fužine bolniki pokličejo telefonsko številko 01 54 72 800. Zaradi lažje organizacije dela priporočajo naročanje po telefonu ali elektronski pošti. Odgovor na poslano elektronsko pošto bo pacient, v skladu s triažnim postopkom in ugotovljeno stopnjo nujnosti, prejel najpozneje v petih delovnih dneh.

V primeru ogroženosti življenja naj bolniki pokličejo 112, so še sporočili iz ZD Ljubljana.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije