IZVOR LEVICE V TERORIZMU?

Ste videli, kako brutalno se Janša spravil na njih?

Prvak opozicije je ob napovedanem shodu ob začetku izraelskih napadov na Gazo, razložil od kje izvira slovenski levi politični pol.
Fotografija: Janez Janša. FOTO: Foto: Jure Eržen/delo
Odpri galerijo
Janez Janša. FOTO: Foto: Jure Eržen/delo

V nedeljo, 7. aprila, bo minilo šest mesecev od začetka Hamasovih napadov na Izrael in povračilnih napadov izrealske vojske na Gazo. Iniciativa Slovenci za Palestino ob tem organizira protestni shod, ki bo potekal ob 16.30. na Trgu Republike v Ljubljani. 

image_alt
31.645 ljudi, večina otrok in žensk, je bilo že ubitih v Gazi

Prvak opozicije Janez Janša je bil o tem oster: Tako je zapisal, da »Izvor slovenske levice je teroristična KPS (Komunistična partija). Tradicionalno podpirajo teroriste po vsem svetu. Od Hamasa do Putina. Na žalost imajo SD, Levica in Gibanje Svoboda imajo večino v parlamentu, nadzorujejo 90 odstotkov medijev in 100 odstotkov sodstva.«. Janše se je tako odzval na mnenje rabina Davida Belmana, ki deluje v Sloveniji. Ta je ob napovedi shoda za Gazo, ocenil, da je Slovenija Hamasu prijazna država. 

image_alt
Kaj je Janša minuli teden počel v Izraelu: je s tem škodil ugledu Slovenije?

To seveda ni bilo prvič, da se je šef SDS spravil na politično konkurenco na levici v povezavi z terorizmom, Palestino in Izraelom. Tukaj preberite, kako je ocenil, da levičarska scena v Sloveniji podpira gibanje Hamas.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije