VREME

FOTO: Spet rdeči alarm, silovit naliv in toča

Zvečer bo delno jasno, na severu možne plohe in nevihte.
Fotografija: Popoldne je v delu Gorenjske nastala nekoliko močnejša nevihta s silovitim nalivom in točo. Takšno je bilo stanje v Kranjski Gori. FOTO: Facebook.com/stormchasersslovenija
Odpri galerijo
Popoldne je v delu Gorenjske nastala nekoliko močnejša nevihta s silovitim nalivom in točo. Takšno je bilo stanje v Kranjski Gori. FOTO: Facebook.com/stormchasersslovenija

LJUBLJANA – Zvečer bo delno jasno, predvsem v severni Sloveniji bodo še krajevne plohe in nevihte. Ponoči se bo ozračje umirilo in zjutraj bo v večjem delu Slovenije pretežno jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, ob morju 21 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje (Arso). Ta je prižgala najvišjo stopnjo alarma za Gorenjsko in Zgornjesavsko.

FOTO: Arso
FOTO: Arso


V sredo bo sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Več oblačnosti bo v severozahodni Sloveniji, kjer bo popoldne ali zvečer možna kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 34 stopinj.



Obeti kažejo, da bo v četrtek spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami. Pihal bo veter vzhodnih smeri. V petek bo po večini sončno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. V soboto bo jasno in vroče.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije