NIGHT OF THE DRAGON

Se je že začelo! Vstopnice za Dragićevo poslovilko se prodajajo po šestkratni ceni

Nakup je bil omejen na 6 vstopnic. Preprodaja je prepovedana, kako jo nameravajo kaznovati?
Fotografija: Goran Dragić. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Goran Dragić. FOTO: Črt Piksi

Košarkarski spektakel ob slovesu priljubljenega Gorana Dragića od profesionalne košarkarske kariere je razprodan, so sporočili iz Eventima, ki je prodajal vstopnice za dogodek v Stožicah.

Nakup je bil omejen na največ 6 vstopnic na nakup oz. kupca. To pravilo je veljalo, da bi lahko vsem omogočili enako možnost nakupa. Kot so poudarjali na Eventimu, je preprodaja vstopnic prepovedana. 

image_alt
Po ekspresno prodanih vstopnicah se je oglasil Goran Dragić

»Pridržujemo si pravico preklicati vstopnice, če ugotovimo, da so se te preprodajale po višjih cenah in bile kupljene na nepooblaščenih prodajnih straneh. Vse vstopnice, za katere bomo ugotovili, da so nakupi t. i. botov in oseb, ki ustvarjajo dvojne račune, da bi kupile več, kot je omejeno število vstopnic (6), ali da obstaja kakršenkoli sum, da gre za dvomljiv nakup, ki presega omejitev nakupa vstopnic, bodo preklicane,« so zapisali na Eventimu.

Preprodaja že poteka

Vstopnice za slovo priljubljenega Gogija so bile razprodane v zelo kratkem času, menda v pičle pol ure. Tako je veliko oboževalcev ostalo praznih rok. Seveda to za nekatere pomeni možnost za dodatni zaslužek. Že včeraj je začela cveteti preprodaja. Nekateri so torej že na dan nakupa vstopnic te ponujali v prodajo na nekaterih spletnih straneh in družbenih omrežjih. Enega izmed takih oglasov smo našli na spletni strani Bolhe, na podobne primere opozarjajo na družbenih omrežjih. Ker so organizatorji opozarjali, da bodo preprodajo kaznovali, smo na Eventim naslovili vprašanja, kako nameravajo to izvajati. Ko dobimo odgovore, jih objavimo.

Oglas za preprodajo karte. FOTO: Zaslonski Posnetek
Oglas za preprodajo karte. FOTO: Zaslonski Posnetek

Če ste tudi vi zasledili preprodajo, nam sporočite.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije