SPEKTAKEL

Dragić Stožice razprodal v nekaj minutah

Ste med srečneži, ki so dobili vstopnico za enega največjih športnih spektaklov?
Fotografija: Luka Dončić in Goran Dragić FOTO: Fiba
Odpri galerijo
Luka Dončić in Goran Dragić FOTO: Fiba

Košarkarski spektakel ob slovesu Gorana Dragića od profesionalne košarkarske poti, ki bo 24. avgusta v dvorani Stožice, je razprodan. Kot je bilo pričakovano, so se njegovi oboževalci ob 12.37 postavili v virtualno vrsto na spletni strani Eventima in upali, da bodo puspešni, a žal so mnogi ostali praznih rok, saj je bil dogodek razprodan v nekaj minutah.

A upanja, da pridete do svoje vstopnice, še ni konec, saj v prodaji ni bilo vseh dobrih 12.000 vstopnic. Del sedežev je organizator prek različnih kanalov rezerviral že prej, a menda bo tudi za te treba plačati polno ceno, saj tokrat brezplačnih vstopnic ne bo, saj bo izkupiček namenjen socialno ogroženim. »Skupaj bomo naredili pomemben korak za boljšo prihodnost mladih športnikov iz socialno ogroženih okolij in še naprej vračali skupnosti,« je sporočil Goran Dragić.

Dragićev spektakel bo v Ljubljano privabil velika imena iz sveta košarke. Za zdaj je znano, da v Stožice pridejo Luka Dončić, Nikola Jokić, Luis Scola, Bogdan Bogdanovič, Giannis Antetokounmpo, Jimmy Butler, Jeff Hornacek, Kevin McHale, Steve Nash …

Cene vstopnic se razlikujejo po kategorijah, razpon je med 35 in 449 evri. Za vstopnice v zelenem ringu je treba odšteti 89 evrov ali 75 evrov. V rdečem ringu se vstopnice prodajajo za 45 in 35 evrov. Najdražje pa so vstopnice ob igrišču. V prvi vrsti je cena vstopnice 449 evrov, v drugi vrsta 399 evrov, v tretji 349 evrov in v 4. in 5. vrsti 299 evrov.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije