POSLOVILNA TEKMA

Po ekspresno prodanih vstopnicah se je oglasil Goran Dragić

Nepozabnemu slovenskemu košarkarju Goranu Dragiću je izjemno žal, da so nekateri ostali praznih rok.
Fotografija: Slovensko reprezentanco je vodil do neverjetnega uspeha. FOTO: Uroš Hočevar Hočevar Uroš
Odpri galerijo
Slovensko reprezentanco je vodil do neverjetnega uspeha. FOTO: Uroš Hočevar Hočevar Uroš

Danes so šle v prodajo vstopnice za poslovilno tekmo zlatega kapetana Gorana Dragića, ki bo 24. avgusta v dvorani Stožice. Odziv navijačev na prodajo vstopnic za to tekmo, ki bo imela tudi dobrodelno noto, je bil izjemen, saj so bile te razprodane v le nekaj minutah. Po koncu prodaje se je Goran oglasil na instagramu. Kot pravi, mu je žal za tiste, ki do vstopnic niso prišli.

»Izjemno počaščen in ponosen sem, da so vstopnice za mojo poslovilno tekmo pošle v tako hitrem času in da je za dogodek Night of the Dragon tako veliko zanimanje. Hvala vsakemu posebej, ki se je odločil za nakup in s tem izkazal tudi svojo dobrodelnost. Hkrati mi je izjemno žal za vse tiste, ki so potrpežljivo čakali na vstopnico, a na koncu ostali praznih rok. Če bi lahko, bi zagotovil mesto prav vsakemu, a bi za to potrebovali pet Stožic ali še več. Dogodka se z vsakim dnem bolj veselim in komaj že čakam, da pride 24. avgust,« je zapisal Goran.

Številni so nezadovoljni

Le nekaj minut po začetku prodaje so bile na voljo samo še posamične vstopnice in pa vstopnice za sedeže, ki so ob igrišču. Slednje so bile seveda precej dražje. Odzivi navijačev po zaključku prodaje so precej burni. Marsikdo je zelo razočaran nad dejstvom, da mu ni uspelo priti do dragocene vstopnice. Nekateri mladi so tudi jokali.

Dragićeva poslovilna tekma obeta velik zvezdniški spektakel. Udeležbo so potrdili številni košarkarski zvezdniki, med drugim Luka Dončić, Nikola JokićGiannis Antetokounmpo in Jimmy Butler.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije