V SLOVO

Po Goranovi (30) smrti: Hvala državi, da ni omogočila je***** 120 tisočakov

Goran Knežević je izgubil boj z zahrbtno boleznijo.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

LJUBLJANA – Poročali smo, da je včeraj iz ZDA prišla žalostna vest. Tridesetletni Goran Knežević je izgubil boj z rakom nadledvične žleze. 

Goran, nekdaj tudi vrhunski športnik, košarko je treniral z bratoma Dragić, se je desetletje boril z boleznijo. Pred dvema letoma pa je je izvedel, da obstaja klinika, ki je specializirana za zdravljenje te oblike raka. Poseg je stal 50.000 evrov. Slovenci smo stopili skupaj, kar 120 tisočakov je zbral, a je pomoč prišla prepozno.

Na družabnih omrežjih so se usula žalna in druga sporočila. »Hvala slovenski državi, da ni omogočila zdravljenja Goranu ... Hvala državi, da je omogočila izbris milijonov Jankoviću ... Hvala državi, da omogoča, da Janša lepo krade.... Goranu pa ni omogočila je***** 120.000 evrov. Mrš,« se med žalovanjem jezi Kekerino.


Preberite še: Goran je izgubil bitko z rakom


Marta se v solzah sprašuje: »Zakaj nam usoda vzame vedno najboljše iz družine? Naj ti bo zemljica lahka. Iskreno sožalje.«

»Iskreno sožalje, držala sem pesti zate, Goran, zdaj boš pa z mojim sinom nad nami z istimi bolečinami,« objokuje smrt Dragica.

»Ubogi revež, saj ne morem verjeti. Še pred enim tednom sem ga videla po TV in sem bila prepričana, da ga bodo tam pozdravili. Čeprav ga osebno nisem poznala, mi je hudo zanj. Iskreno sožalje družini,« je zapisala Ines.

Počivaj v miru, junak!







 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije