Virus bi ugnalo 6 zdravilcev

Edvard Franc Gabrič: Povezati bi se morali ob isti uri in blokirati koronavirus vsak s svojo metodo. V njegovi spalnici se vsako noč pojavi močna svetloba.
Fotografija: Nekateri so prepričani, da bi lahko nadležni virus ugnali s pomočjo bioenergije. FOTO: Pixbay
Odpri galerijo
Nekateri so prepričani, da bi lahko nadležni virus ugnali s pomočjo bioenergije. FOTO: Pixbay

Vrhunski strokovnjaki s področja medicine in farmacije so nam v teh dneh že večkrat sporočili, da cepiva proti novemu koronavirusu še lep čas ne bo. Zato je jasno: ko končno bo na trgu, bomo že globoko v gospodarski krizi, in ta bo, pravijo, še mnogo hujša od zadnje. Pravzaprav nas lahko reši le poznavanje najpristnejših zakonov med zemljo in vesoljem, tako so namreč prepričani oni, ki se zavedajo svojega energetskega delovanja.
Konvencionalna medicina se proti bolezenskim stanjem spopada s farmakološkimi orožji.
Med izbranci, ki bi reševali Slovenijo, bi imel svoje mesto zanesljivo zagotovljeno tudi sloviti bioterapevt Marjan Ogorevc. Foto: Dejan Javornik
Med izbranci, ki bi reševali Slovenijo, bi imel svoje mesto zanesljivo zagotovljeno tudi sloviti bioterapevt Marjan Ogorevc. Foto: Dejan Javornik

»Toda šele tistega dne, ko bo znanost začela preučevati tudi nefizikalne (duhovne) pojave, bo napredovala bolj kot v vseh prejšnjih stoletjih svoje zgodovine,« je nekoč dejal Nikola Tesla. S tem se strinja tudi biorgonom Edvard Franc Gabrič iz Trbovelj. Biorgonomija je revolucionarna metoda zdravljenja, a ne posledic, temveč bolezenskih vzrokov. Edi, kot ga kličejo, je nazadnje svoji sestrični iz Beograda na daljavo odpravil migreno. Beleži številne uspehe. Zaradi enega od teh je bil nekdanji delavec v mariborskem Tamu že leta 1980 na naslovnici Jane.


Domala sleherno noč se v njegovi spalnici pojavi izjemno močna svetloba. »Samo pogledam in v nekaj sekundah izgine,« je dejal. Svetloba izgine tako hitro, da je njegova žena Jožica še ni mogla opaziti. Šestinsedemdesetletnemu Ediju, prepričanemu o izjemni sposobnosti slovenskih bioenergetikov, bioterapevtov, šamanov in drugih naših zdravilcev, pa se je tisto noč, bilo je okoli treh zjutraj, utrnila ideja, da bi slovenski zdravilci s pozitivno energijo skupinsko ugnali koronavirus. »To bi bila enotna in vseslovenska bioenergetska predstava,« je prikimal! To je bil vse do zdaj nekakšen strogo zaupni načrt: »Niti ženi in štirim otrokom nisem pravil o tem …«
 

Prva postava naših rešiteljev


»Poskusiti ni greh,« je prepričan Gabrič. »Malce me sicer preseneča, da se tega ni spomnil, denimo, Marjan Ogorevc oziroma kdo, ki prav tako deluje že vrsto let. A pustimo to, premišljeval sem, da bi slovenski bioenergetiki, ki se tako ali drugače ukvarjamo z energijo vesolja in zemlje, združili svoje moči in začeli sočasno blokirati ta virus na našem ozemlju. Kako? Vsak po svoji metodi, znanju, izkušnjah. Ve se, da lahko sodelujemo vsi, ki imamo iniciacije podane od višjih svetlobnih bitij, šamanov in drugih,« je razodeval. »Toliko ljudem smo že pomagali, jim na daljavo odpravljali ali lajšali bolečine, zato vem, da bi to delovalo!« je bil še toliko bolj odločen Gabrič. »Dovolj bi nas bilo že pet ali šest …«


Po njegovem načrtu bi se morali – vsak na svojem koncu – dobiti ob isti uri in blokirati virus vsak s svojo metodo; Gabrič dela, denimo, z rokami, ko dobi odgovor, uporabi še nihalo, to pa se mu ni doslej še nikoli, kot pravi, izneverilo. »Menim, da bi nam uspelo,« je pribil. Blokada virusa, ki je pobegnil po Gabričevem vedenju Kitajcem iz epruvete, zanj zato sploh ne bi bila noben čudež, bila bi zgolj najlepša možna potrditev vseh sposobnosti slovenskih bioenergetikov ter njihov prispevek vsem nam.
V maniri nogometnega selektorja je predstavil prvo postavo rešiteljev, ki bi jih še kako rad videl v svoji ekipi: biorgonoma Zlatka Šafariča iz Domžal, bioterapevta Marjana Ogorevca iz Malega Vrha pri Globokem, radionika Vilija Poznika iz Celja, zdravilca Edvarda Terška iz Lutvercev ter radiostezista terapevta Rudolfa Čakša iz Limbuša.


Med naštetimi je nekaj tudi takšnih, ki imajo o predlagani reševalni akciji določene pomisleke. A Gabrič se ne da! Zato je kar prek Slovenskih novic predlagal še prav poseben izziv: »Naj preveri na konkretni osebi kdo od bioenergetikov, ali ima ta virus ali ga nima. Tako bi končno ugotovili, kdo ga hitreje odkrije, uradna medicina ali bioenergetika.« Gabrič pravi, da za odkritje koronavirusa potrebuje pravzaprav samo posameznikovo sliko oziroma njegovo ime in priimek pa še naslov, »a brez hišne številke, tega ne rabim«! 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije