VREME

Težave po Sloveniji: zaradi vetra kopica posredovanj

Sunki vetra so čez dan dosegali velike hitrosti. 
Fotografija: Podrto drevo. FOTO: Gasilska enota Ločica Ob Savinji
Odpri galerijo
Podrto drevo. FOTO: Gasilska enota Ločica Ob Savinji

V več delih Slovenije je veter v nedeljskem večeru in popoldnevu povzročal kar nekaj težav. Kot poroča uprava za zaščito in reševanje so večkrat morali posredovati gasilci. 

Ob 18.42 se je na cesti relacije Lehen na Pohorju–Janževski Vrh, občina Podvelka, podrlo drevo čez cestišče. Gasilci PGD Brezno - Podvelka so ga razžagali in odstranili s cestišča.

Ob 17.59 se je v Ločici ob Savinji v občini Polzela zaradi vetra na cesto podrlo drevo. Gasilca PGD Ločica ob Savinji sta ga odstranila.

Ob 16.43 se je zunaj naselja Gorica v občini Puconci zaradi močnega vetra drevo naslonilo na telefonski kabel. Gasilci PGD Gorica so ga odstranili.

Ob 15.55 se je na Cesto na Pečovje v Štorah zaradi vetra podrlo drevo. Gasilci PGD Štore so ga odstranili.

Ob 15.54 so gasilci PGD Hotinja vas posredovali na ulici Pot nadvozom v Hotinji vasi, občina Hoče - Slivnica, kjer so popravili del odkrite strehe, ki jo je odkril veter.

Ob 15.24 se je na cesto Ritmerk–Savci, občina Sveti Tomaž, zaradi močnega vetra podrlo drevo. Gasilci PGD Savci in Bresnica so ga razžagali in odstranili s cestišča.

Ob 15.11 je v Košakih pri Mariboru veter odkril del strehe na stanovanjskem objektu. Posredovali so gasilci PGD Maribor Mesto, ki so streho zaščitili in prekrili.

Kako je pri vas? Je veter povzročal kaj težav? Delite z nami ...

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije