Glasujte za najljubše kopališče!

Izberite eno izmed petih destinacij skupine Sava Hotels & Resorts, opišite, zakaj ste se tako odločili, in osvojite družinski vikend paket.
Fotografija: Terme Ptuj. FOTO: Terme Ptuj
Odpri galerijo
Terme Ptuj. FOTO: Terme Ptuj

Čeprav se še ni končala nagradna akcija s položnicami, vas Nedeljske novice že razvajajo z novo nagradno igro. Tudi tokrat je v igri čudovita glavna nagrada – vikend paket za družino (2 odrasla in 2 otroka do 12 let) ter še 10 'aquapassov' za dve osebi na izbrani destinaciji.

Da se boste v žrebanju potegovali za nagrade, morate izpolniti prijavnico, ki jo objavljamo, in sicer izberite eno izmed v nadaljevanju članka opisanih petih destinacij podjetja Sava Hotels & Resorts ter utemeljite svojo odločitev.

Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov: Delo d.o.o., Dunajska cesta 5, 1509 Ljubljana, s pripisom SHR. Danes objavljamo prvo prijavnico, zadnjo (četrto) bomo v Nedeljskih novicah objavili 27. februarja. Nagradna igra traja do torka, 3. marca, imena nagrajencev bomo v Slovenskih novicah, Nedeljskih novicah in na spletu objavili v četrtek, 5. marca. Izberite torej svoje najljubše kopališče, da bo vaša odločitev lažja, vam na kratko predstavljamo značilnosti vseh petih
 

Kako do mamljive nagrade?

Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite spletno prijavnico na tej povezavi in ne pozabite pripisati, zakaj ste se odločili za izbrano destinacijo.

Nagradna igra traja do torka, 3. marca. Nagrajenca bomo objavili v četrtek, 5. marca.


 


Terme 3000 Moravske Toplice

V Termah 3000 vas čakajo tri hotelska kopališča in termalni park, do katerega vodi zastekljen hodnik. Pozimi je skupaj odprtih kar 26 termalnih bazenov. Vsako kopališče ima svoj velnes za sprostitev telesa in umiritev misli. Pri njih se lahko torej tudi pozimi pogrejete, se razgibate in sprostite. Zabavate se lahko ob pestrem izboru vodenih vadb, velnes programu, s katerim boste nedvomno nabrali veliko energije, ki jo potrebujete za prihajajoče izzive, in si privoščite edinstveno lokalno kulinarično izkušnjo.
 

Terme Ptuj

Terme Ptuj se ponašajo s termalno plažo, poleg tega pa se lahko pri njih sprostite ob edinstvenih masažah, se poživite v ekskluzivnih termalnih kopelih, najamete zasebne apartmaje s savno in džakuzijem ali obiščete njihov svet savn Flavia in se pogrejete v hladnih dnevih. Termalna voda v vseh bazenih je naravni zdravilni faktor, telo vam bo hvaležno. Lahko se razgibate ob vodenih vadbah pilatesa in joge, se sprostite z dihalnimi vajami, tretmaje v Wellness Centru Valens Augusta pa nadgradite z obrazno jogo.
 

Zdravilišče Radenci

V Zdravilišču Radenci sonce sveti kar 250 dni na leto, sonce pa vedno sveti tudi v njihovi termalni oazi, ki jo sestavlja osem termalnih bazenov. Zagrete plavalce v notranjem delu kopališča prijetno preseneti 25-metrski plavalni bazen z navadno vodo, ki je kot nalašč za nabiranje plavalnih kilometrov. Drugi bazeni so polnjeni z blagodejno termalno vodo, deroča reka, podvodne in nadvodne masaže in vrelci ter vodni slapovi v njih pa poskrbijo, da na kopališču v Radencih ni nikoli dolgčas.

FOTO: Sava Hotel Bled
FOTO: Sava Hotel Bled

 

Sava hoteli Bled

Ste že obiskali Bled pozimi? V hladnejših dneh ima kar dve plaži – snežno plažo v podobi bližnjih smučišč, sankališč in drsališča ter vodno plažo bazenskega kompleksa Wellnessa Žive v Rikli balance Hotelu z idiličnim pogledom na jezero. Wellness Živa je eden najboljših velnes centrov daleč naokoli, v centru lepote si lahko osvežite svojo podobo in se sprostite v kopališču ali svetu savn, od koder se zdi grad na dosegu roke, sončni popoldnevi pa omogočajo opazovanje lesketajoče se gladine jezera. Poseben čar storitvam v Wellnessu Živa dajejo alpski velnes programi, masaže in kopeli.

Terme Lendava

Ko se pod Lendavskimi goricami izgubijo skrbi, začne telo črpati blagodejno energijo, s katero je radodarna narava oplemenitila zeleno okolico Term Lendava. Za vaše zdravje bo poskrbela edinstvena zdravilna parafinska termalna voda, ki učinkovito blaži revmatske tegobe. Prijetna toplota, ki pronica globoko v telesna tkiva, bo v kombinaciji z aktivnim parafinom ter celotno velnes ponudbo blagodejno vplivala na celotni gibalni sistem, vam povrnila nekaj mladostne poskočnosti in vas napolnila s pozitivno energijo.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije