NADLEGOVANJE

V prepolnem vlaku je ob njo drgnil penis

Pevka Natasha Hamilton žrtev spolnega obsedenca. Preden je izstopil, ga je šokirana zvezdnica fotografirala.
Fotografija: Na spletu je objavila nadlegovalčevo fotografijo.
Odpri galerijo
Na spletu je objavila nadlegovalčevo fotografijo.

Nekdanja članica skupine Atomic Kitten Natasha Hamilton je bila tarča izprijenca. Kot je razkrila na svojih računih na twitterju in instagramu, jo je na vlaku, s katerim se je vračala domov v London, nadlegoval neznani moški. Vlak je bil po besedah 36-letnice nabito poln, zato se je moški lahko, ne da bi vzbujal sum, da počne kaj čudnega, stisnil k zvezdnici. »Ta gnusni človek je v prepolnem vlaku drgnil obme svoj penis. Mislila sem, da je vrečka, dokler nisem začutila, da mi nekdo diha za vrat,« je opisala dogodek.

Natasha se je odločila, da bo perverznežu stopila na prste.
Natasha se je odločila, da bo perverznežu stopila na prste.


Ker ni želela, da bi jo izprijenec poceni odnesel, ga je fotografirala in posnetek delila na internetu, o vsem pa je obvestila tudi policijo. »Slikala sem ga, preden je zapustil vlak. Nekdo mora zaustaviti takšno vedenje,« je komentirala pozneje.
Natasha je bila nekoč članica popularne skupine Atomic Kitten, ki je razpadla leta 2004. Dekleta se dolgo niso mogle sprijazniti z neuspehom. Pred kratkim so izjavile, da vse do danes za razpad krivijo Kylie Minogue, ki naj bi jim pred nosom ukradla hit. Trdijo, da je pesem I can't get you out of my head napisana zanje, da pa naj bi iznajdljiva Avstralka pridobila avtorje na svojo stran, tako da so hit raje dali njej.

Natasha je po razkritju nadlegovalca dobila številne pozitivne komentarje sledilcev. »Ljudje, kot je ta moški, bi morali biti za rešetkami. Žal mi je, Natasha, da se ti je zgodilo kaj takšnega, in upam, da si vložila prijavo zoper tako ogabnega in nizkotnega moškega. Ostani močna, oboževalci skupine Atomic Kitten te podpiramo,« se je glasil eden od komentarjev.

Natasha je novembra 2016 razkrila, da je zaročena s Carlesom Gayem. Hkrati je na družabnem omrežju pokazala čudovit diamantni prstan, ki ji ga je izbranec nataknil na prstanec. »Po čudovitem potovanju v New York z moškim, ki ga ljubim, sem bila tako v oblakih, da nisem niti malo posumila, da načrtuje nekaj zelo posebnega. Zasnubil me je in rekla sem: da! Že nekaj dni sem na pravem čustvenem vrtiljaku,« je navdušeno žgolela.

Natasha je mamica štirih. Ima 16-letnega sina Josha, čigar oče je Fran Cosgrave, 14-letnega sina Harryja, ki ga ima z Gavinom Hatcherjem, osemletnega Alfija, njegov oče je Riad Erraji, in petletno Ello Rose, katere oče je Ritchie Neville.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije