BRUTALNO

Prizanesel ni niti 15-mesečni hčerki

Na ranču v ZDA našli pet trupel. Morilec pred pobojem igral poker.
Fotografija: Nesrečni otrok FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Nesrečni otrok FOTO: Facebook

HOUSTON – Moški je na ranču v ameriški zvezni državi Teksas ustrelil ženo, dojenčka in ženine stare starše, nato je puško usmeril vase in si sodil sam. Vseh pet trupel so našli v ponedeljek zjutraj. Sorodniki so potrdili, da je bil morilec 54-letni Randy J. Horn, njegove žrtve pa 27-letna žena Ashley, 15-mesečna hčerka Ranly ter ženini stari starši Lynda in Carlos Gene Delaney, oba sta bila stara 72 let.
Nesrečni otrok FOTO: Facebook
Nesrečni otrok FOTO: Facebook

Policija je ob 10.30 prejela klic o žrtvah na ranču Delaney. Hiša je bila v lasti Lynde in Carlosa, Ashley je prišla v nedeljo na obisk s svojo hčerko. Trupli Randyja in Carlosa sta bili v hiši, preostala pa zunaj. Na prizorišču so našli več kosov strelnega orožja. Napad je preživela Ashleyjina mama, ki je bila v spalnici na drugi strani hiše, ko je okoli pol šeste ure zjutraj slišala pokanje. Poklicala je svojega sina, ki je nato obvestil policijo.
Nekoč so bili srečna družina. FOTO: Facebook
Nekoč so bili srečna družina. FOTO: Facebook

Družinski prijatelj Terri Robinson je povedal, da je bila Ashley poročena tri ali štiri leta, svoje stare starše pa naj bi pogosto obiskovala. »Slišal sem, da naj bi ga zapustila,« je povedal Terri. O Randyju ni imel najboljšega mnenja. »Bil je veliko starejši od nje. Nisem ga poznal, da bi lahko sodil, a je bil zelo čuden.«
K dedku in babici naj bi prišla, ker ga je zapustila. FOTO: Facebook
K dedku in babici naj bi prišla, ker ga je zapustila. FOTO: Facebook

Druge priče so povedale, da je znal biti nasilen, če je preveč popil. »Večkrat sem šla z njima ven, a ga nisem preveč dobro poznala,« je povedala Ashleyina dolgoletna prijateljica Misty. »Enkrat se je napil, nato pa se je želel v lokalu stepsti.«


Preden se je Randy J. Horn vrnil domov in pobil svojo družino, so ga videli v lokalu Players, kjer je igral poker. Družina Delaney je že pred tem doživela tragedijo, saj je Ashleyjin brat umrl za rakom, star komaj devet let. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije