NOROST

Posnetek, ob katerem se boste zgrozili: z glavo so udarjali ob vrata (VIDEO)

Iz Splita prihaja nov posnetek nevarne vožnje.
Fotografija: Nevarna vožnja. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Nevarna vožnja. FOTO: Zaslonski posnetek

Le nekaj dni zatem, ko je divjanje motorista po ulicah Splita zgrozilo hrvaško javnost, se trend nevarnih voženj po cestah tega dalmatinskega mesta očitno nadaljuje. V noči na sredo je nekdo v objektiv kamere ujel neverjeten prizor.
 
Preberite tudi:
Adrian s Suzano divjal po Splitu, v 24 minutah pridelal za milijon kun kazni

V avtomobilu s splitskimi registrskimi oznakami so v prtljažniku sedeli trije mladi moški, medtem ko se je vozilo peljalo s hitrostjo tudi 50 kilometrov na uro. »Vsakič, ko je avtomobil zapeljal čez kakšno luknjo na cesti ali izboklino v asfaltu, se je videlo, kako udarjajo z glavo v vrata prtljažnika, če bi zapeljal v kakšno večjo luknjo, bi gotovo padli ven,« je nevarno vožnjo za Dalmacijo danas opisala priča. Mladeničem se je takšen način prevažanja po Splitu očitno zdel zabaven in se očitno niso zavedali, v kakšni nevarnosti so in kako hude bi bile lahko posledice.



Hude posledice bi lahko imelo tudi divjanje Adrianu P. (19), ki je pred dnevi v Splitu na motorju naredil okoli 80 cestnoprometnih prekrškov. Za povrh se je s svojim početjem še pohvalil in posnetek objavil na spletu. Hrvaška policija ga je aretirala in mu spisala za približno 134.000 evrov kazni, zaradi številnih prekrškov – med drugim je peljal v rdečo, zapeljal preko polne črte, izsiljeval prednost drugim voznikom, močno prekoračil najvišjo dovoljeno hitrost (v bližini šole je vozil kar 150 kilometrov na uro) – mu grozi do tri leta zapora.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije