TRAGEDIJA V BERTOKIH

Ubita babica Majo navdušila za petje: pred dnevi naj bi jo pokončala z nožem (VIDEO)

Kdo je pevka, ki naj bi zagrešila strašen zločin? Objavljamo nekaj njenih pesmi.
Fotografija: Maja Tripar. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Maja Tripar. FOTO: Youtube

Po neuradnih podatkih je policija zaradi uboja 85-letnice v Bertokih pridržala njeno vnukinjo, primorsko pevko Majo Tripar. V torek zvečer je babico Marijo večkrat zabodla z nožem in ji prizadejala tako hude rane, da je ta umrla.

image_alt
Ekskluzivno: Primorska pevka ubila babico


»Maja Tripar je obalna pevka. Nastopanje in petje je že od malih nog spoznavala v zborih in orkestrih, od vrtca pa do srednje šole, kasneje na manjših lokalnih odrih, kar jo je poneslo tudi na male televizijske ekrane,« o domnevni osumljenki piše (nelektorirano) na njeni strani na facebooku. »Kot vokalistka že vrsto let sodeluje s priznanimi in vidnejšimi primorskimi glasbeniki, tako na nastopih kot v studiih. Posebej pomembno je bilo pri njenem glasbenem ustvarjanju tudi srečanje s profesorjem Ambrožem Čopijem, Tanjo Grlico, Darijem Pobego, Patrikom Greblotom, Benjaminom Izmajlovim in Denisom Beganovičem – Kiki-jem. Sicer pa pravi, da je ponosna, da je s Šturlami in ostalimi glasbenimi zasedbami, kot so Faraoni, Ne me jugat, Rudi Bučar in Gorast Radojević zasedla mesto ob njih na glasbenem odru.« Sodelovala je tudi s Krkuča Kunekšonom in Igorjem Lijo.

image_alt
Znane podrobnosti zločina v Bertokih: oster predmet je v rokah držala 31-letnica

image_alt
Bili smo na kraju zločina v Bertokih, kjer so našli mrtvo žensko (FOTO, VIDEO)


V več intervjujih je 31-letna Maja, ki jo opisujejo kot nekonfliktno osebo, povedala, da jo je prav babica navdušila za petje.

Objavljamo nekaj njenih pesmi.Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas