ISKALNA AKCIJA

Policija sporočila črno vest, pogrešani je umrl

Pokojnika so našli v potoku.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Marko Feist

IDRIJA – Včeraj so policiste PP Idrija obvestili o pogrešanju osebe na območju Idrije. Takoj po prijavi so začeli izvajati aktivnosti za izsleditev moškega na območju Idrije in okolice, vendar ga kljub iskanju niso našli.

Danes zjutraj je pod vodstvom idrijske policijske postaje stekla iskalna akcija, v kateri so iskali pogrešanega 42-letnega moškega z Obale. Idrijskim policistom so se pri iskanju pogrešanega pridružili tudi pripadniki gorske reševalne službe Tolmin z območja Idrije in Cerknega, več vodnikov z reševalnimi psi za iskanje pogrešanih oseb in gasilci PGD Idrija.

Ob 11.57 so v strugi potoka v Idriji (blizu ene od stanovanjskih hiš v Gradnikovi ulici) našli moškega, ki ni kazal znakov življenja. Kasneje je zdravnik ZD Idrija na kraju lahko le potrdil njegovo smrt in odredil sanitarno obdukcijo na inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Znakov nasilja na truplu ni bilo ugotovljenih. V nadaljnjem identifikacijskem postopku je bilo ugotovljeno, da je šlo za pogrešanega 42-letnika. 

Policisti PP Idrija bodo podali poročilo pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije