KRVAVI OBRAČUN

Odjeknili so streli na Fužinah v Ljubljani, dve osebi na kraju umrli, mrtev tudi storilec (FOTO)

Policisti so že zavarovali kraj dogodka.
Fotografija: Zgodilo se je na območju Fužin v Ljubljani. FOTO: Črt Piksi
Odpri galerijo
Zgodilo se je na območju Fužin v Ljubljani. FOTO: Črt Piksi

V ponedeljek nekaj pred 15. uro smo bili obveščeni o streljanju na območju Most v Ljubljani. Po doslej znanih podatkih sta dve osebi na kraju dogodka zaradi hudih poškodb s strelnim orožjem umrli. Storilec je zbežal.

Streljanje v Fužinah. FOTO: Črt Piksi
Streljanje v Fužinah. FOTO: Črt Piksi

Policisti so prizorišče zavarovali in izvajajo prve nujne ukrepe za izsleditev storilca. Več boste izvedeli tudi v torkovi tiskani izdaji Slovenskih novic.

V širši okolici kraja je bil odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec navedenega kaznivega dejanja. Zbiranje obvestil in ugotavljanje vseh okoliščin še poteka, zato vam več informacij še ne moremo posredovati.

Streljanje v Fužinah. FOTO: Črt Piksi
Streljanje v Fužinah. FOTO: Črt Piksi
Streljanje v Fužinah. FOTO: Črt Piksi
Streljanje v Fužinah. FOTO: Črt Piksi
Streljanje v Fužinah. FOTO: Črt Piksi
Streljanje v Fužinah. FOTO: Črt Piksi

Kot so navedli policisti, sta po doslej znanih podatkih na kraju zaradi hudih poškodb s strelnim orožjem umrla moška, stara 57 in 58 let, z območja Ljubljane. Policisti so kraj, gre za območje okoli znanega bara v Fužinah, zavarovali, območje je obdano s policijskim trakom.

Očividci so povedali, da naj bi žrtvi bili gosta v lokalu, ko je k njima pristopil storilec. Umaknili so se s terase na otroško igrišče lokala, kjer naj bi strelec izvlekel pištolo in ju ustrelil. Po pripovedovanju domačinov, ki so žrtvi poznali, bi lahko med njimi šlo za dolžniški spor. Policija sicer doslej motiva za dejanje še ni razkrila.

Storilec je s kraja zbežal

Storilec je s kraja zbežal. Policija pa je naknadno sporočila, da so v širši okolici kraja odkrili 47-letnega mrtvega moškega z območja Ljubljane, za katerega po doslej znanih informacijah domnevajo, da bi lahko bil storilec kaznivega dejanja. »Zbiranje obvestil in ugotavljanje vseh okoliščin še poteka, zato vam več informacij še ne moremo posredovati,« so navedli na Policijski upravi Ljubljana.

Po neuradnih informacijah naj bi storilec pobegnil z avtomobilom in naj bi imel po pobegu pri sebi še vedno orožje, pa tudi ročno bombo. Na območju Polja je avto ustavil, iz njega izstopil in si nato sodil sam. Policija za zdaj teh informacij ni potrdila.

Občane policija prosi, da upoštevajo navodila policistov in z zadrževanjem na kraju dogodka ne ovirajo dela intervencijskih služb. Ko bo znanih več informacij, bodo javnost o tem obvestili, so dodali na PU Ljubljana.

Podrobnosti o umorih, ki so pretresli Slovenijo, poiščite v torkovih Slovenskih novicah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije