IŠČEJO NASILNEŽA

Norija v Sežani: nad Italijana se je spravil s prižgano motorko

Koprski policisti še iščejo moškega, ki se je spravil nad voznika avtodoma.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images/istockphotorankomm
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images/istockphotorankomm

Policisti še iščejo moškega, ki je v petek popoldne na cesti pri Sežani ustavil italijanskega državljana, mu grozil s prižgano motorno žago in ga s pestjo večkrat udaril v obraz. Potem ko so posredovali mimoidoči vozniki, pa se je z avtomobilom odpeljal v smeri Šmarje–Križ.

59-letnik iz Italije je vozil od Šmarij proti Križu, ko ga je prehitel voznik osebnega avtomobila, brez povoda zmanjšal hitrost svojega vozila, vklopil smerne utripalke in z vozilom presekal pot avtodomu.
 

V levi je imel motorko, z desno pa je Italijana po glavi


Italijan je ustavil ob robu vozišča in dopovedoval, da razume samo italijansko, takrat pa se je moški še bolj razburil, iz prtljažnika vzel motorno žago in jo prižgal. Z desno pestjo je Italijana večkrat udaril v glavo, pri čemer je v levi roki ves čas držal prižgano motorno žago. Nadaljnje pretepanje so preprečili drugi vozniki. Italijanski državljan je sam poiskal zdravniško pomoč v ZD Sežana.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil, moškemu pa grozi kazenska ovadba zaradi povzročitve lažje telesne poškodbe in ogrožanje z nevarnim orodjem pri pretepu ali prepiru, poroča PU Koper.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije