OBUP PRED BOŽIČEM

Našli so truplo, spregovorila je mama pogrešanega Jonathana

Zdaj čaka, da bo izvedela, ali je njen sin mrtev.
Fotografija: Jonathan Luskin. FOTO: Arhiv S. N.
Odpri galerijo
Jonathan Luskin. FOTO: Arhiv S. N.

IG – Policisti PU Ljubljana so bili v nedeljo zjutraj obveščeni o najdbi trupla v okolici Kureščka. Opravili so ogled kraja najdbe. Po prvih ugotovitvah ni znakov kaznivega dejanja. Identiteto trupla in vzrok smrti bo morda razkrila obdukcija.

Pojavila so se ugibanja, ali gre morda za posmrtne ostanke od 22. junija letos v Sloveniji pogrešanega Američana Jonathana Luskina (25). Njegova mati Susan Stone, ki je v nenehnem stiku s slovenskimi oblastmi, je za Slovenske novice potrdila, da čakajo na identifikacijo najdenega okostja. O najdbi in možnosti, da gre za njenega sina, so jo slovenske oblasti obvestile pred nekaj urami. Morda bo prav na božič izvedela, ali je njen sin mrtev.

Domnevno je odšel proti Triglavu

Starša Jonathana, ki je v Slovenijo poleti prispel z Dunaja med svojim potovanjem po Evropi, sta bila v tednih po sinovem izginotju pri nas. V pomoč sta jima bila ameriška ambasada in ameriški zvezni preiskovalni urad FBI, v stiku pa sta še vedno s slovensko policijo. Zadnjo noč (23. junija), preden se je za Jonathanom izgubila vsaka sled, je prebil v ljubljanskem hostlu H20. Njegova družina in prijatelji menijo, da se je odpravil proti Triglavskemu narodnemu parku.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije