PRIPRAVE

Za sanjsko poroko bo zgradil zasebno kapelico

Ed Sheeran se bo poročil kar doma. Svojo izvoljenko spoznal pri 11 letih.
Fotografija: Ed Sheeran in Cherry Seaborn sta drug v drugem našla sorodno dušo. FOTO: Guliver/Cover Images
Odpri galerijo
Ed Sheeran in Cherry Seaborn sta drug v drugem našla sorodno dušo. FOTO: Guliver/Cover Images

Spoznal jo je že kot enajstletni fantič. Zaljubljeno je zrl v leto dni starejšo sošolko Cherry Seaborn. A za njuno ljubezen tedaj še ni napočil pravi trenutek. Ed Sheeran je moral čakati še več kot desetletje, da so se mu poti vnovič križale z nekdanjo neuslišano ljubeznijo, in ta je leta 2015 v tedaj že odraslem mladeniču prepoznala svojo sorodno dušo. "Tik pred novim letom sem si priskrbel zaročenko. Noro srečna in zaljubljena sva," je tik pred skokom v letošnje leto in po dobrih dveh letih romance čivknil pevec, ki se je očitno že nemudoma lotil poročnih načrtov. A ne kakršnih koli, temveč precej velikopoteznih, saj bo za dan, na katerega bosta uradno zacementirala čustva, zgradil zasebno kapelico, namenjeno le njima.
Ed Sheeran poroke nikakor ne jemlje zlahka. FOTO: Guliver/Getty Images
Ed Sheeran poroke nikakor ne jemlje zlahka. FOTO: Guliver/Getty Images

Dandanes marsikdo jemlje poroko in zakon z levo roko, a ne tudi Sheeran, ki si želi poskrbeti, da bo njun posebni dan tudi v resnici nadvse poseben. Skoraj takoj po zaroki je na okrajni svet angleškega okraja Suffolk, kjer se razteza njegova posest, naslovil prošnjo za gradbeno dovoljenje. Le streljaj od hiše, kjer si bosta s Cherry ustvarila svojo družinsko idilo, si želi namreč zgraditi 10 metrov visoko kapelico. Iz kremena, v saksonškem arhitekturnem slogu in z okroglim stolpičem.

"Vsak ima pravico do posebnega kraja, kamor se lahko zateče in meditira ter moli. Do posebnega kraja, kjer lahko tudi proslavi pomembne življenjske in družinske mejnike, kot sta krst in poroka," je razložil svojo željo. A čeprav bo moral na odločitev čakati vse do aprila, je optimistični zvezdnik že najel pomoč arhitektov, ki so svojo umetniško žilico že dokazali pri ustvarjanju dvorca Windsor in slovite londonske hiše Somerset House.
V takšni kapelici si želi začeti skupno pot s Cherry.
V takšni kapelici si želi začeti skupno pot s Cherry.

V zasebni kapelici, ki si jo je zamislil Ed, naj bi bilo prostora za 24 ljudi. Dovolj torej za skromno poroko v krogu najbližjih, kar bi bilo precej v njegovem slogu. "Ed je sicer svetovni megazvezdnik, a svoje zasebnosti si ne želi deliti. Pomembne stvari kot zaroka želi ohraniti zase. Zato bi bila tudi poroka na njegovi posesti kot naročena zanj, saj bi ljubezen tako slavil le z najbližjimi," je povedal vir in še dodal, da bo po ceremoniji v zasebni kapelici nato verjetno sledilo še slavje v njegovi hiši.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije