LJUBEZEN

Vanessa Paradis le pred oltar?

Štirinajst let ljubezni z Johnnyjem Deppom je ni prepričalo za zakon. Tega pa naj bi poleti sklenila s Samuelom Benchetritom.
Fotografija: Bo pri 45 letih končno nevesta? Foto: Guliver/Cover images
Odpri galerijo
Bo pri 45 letih končno nevesta? Foto: Guliver/Cover images

Že od nekdaj verjame v ljubezen in si želi verjeti, da lahko traja večno. A tem romantičnim pogledom navkljub francoska pevka Vanessa Paradis nikdar ni verjela v institucijo zakona. »Pojem poroke je romantičen, svatba je gotovo tudi zabavna, a si tega zase nekako ne morem zamisliti. Plaši me podobno kot pojem sorodnih duš, oba sta tako močna in zavezujoča,« je pred časom dejala drobna rjavolaska, ki je 14 let življenja posvetila Johnnyju Deppu, mu povila dva otroka in se v skoraj vseh pogledih počutila poročeno z njim. Čeprav usodnega koraka pred oltar nikdar nista storila, tudi ker sta bila priča premnogo zakonom, ki so se končali z ločitvijo. »Ne potrebujem ceremonije, potrebna je ljubezen.« Čeprav je v osrčju morda ležalo le to, da hollywoodski lepotec pač ni bil tisti pravi, saj naj bi Vanessa, doslej nasprotnica zakona, po le dobrem letu romance s stanovskim kolegom in rojakom Samuelom Benchetritom že načrtovala skok v zakon. Menda že to poletje.

Iskrice med Vanesso in Deppom so se leta 1998 nemudoma vkresale, leto pozneje sta srečo že nadgradila z rojstvom prvorojenke in nadaljnjih 14 let velja za sicer ne najbolj klasičen, vsekakor pa idealen par filmske meke. Dokler ni leta 2012 počilo. Popolna golobčka sta se razšla, mednju je stopila filmska blondinka Amber Heard, ki ji je Johnny celo nataknil poročni prstan. A vendar njegova bivša izgubljene ljubezni ni predolgo objokovala, ampak si je lizala srčne rane v objemu francoskega pevca Benjamina Biolayja. Toda njuna romanca je bila le prehodna, saj sta si leta 2015 pomahala v slovo, že leto pozneje pa je Paradisovi pot prekrižal Benchetrit in ji nemudoma spodnesel tla pod nogami. Ter očitno pošteno pretresel tudi njeno prepričanje o zakonu in ljubezni.

Francoska drama Pes (Chien) je bila tista, ki jima je življenje obrnila na glavo. Kajti če sta tedaj začela kot igralka in režiser, se je njun odnos iz poklicnega kmalu prevesil v romantičnega, Vanessa pa naj bi zdaj na roki že skrivala zaročni prstan. A čeprav govoric o nedavni zaroki še nista potrdila, naj bi bile poročne priprave že v teku. Svojo ljubezen naj bi namreč želela uradno potrditi poleti, na romantičnem francoskem otočku île de Ré pred skupinico najtesnejših prijateljev in družinskih članov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije