OPRAVIČILA SE JE

Severina o zloglasnem videu: Samo njih sem prizadela

Spregovorila je o tem, kaj je preživljala v zakonu z Milanom Popovićem.
Fotografija: Severina. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Severina. FOTO: Instagram

Hrvaška glasbena zvezdnica Severina je za spletno stran H-Alter spregovorila o tem, kaj je preživljala v zvezi z nekdanjim soprogom Milanom Popovićem ter tudi o zloglasnem 'domačem posnetku' iz leta 2004.

image_alt
Severina se je zapletla v škandal: nadlegovala srbskega patriarha


Čeprav je od tega skoraj že 20 let, jo zasebni pornografski posnetek, ki se je znašel v javnosti, še vedno zaznamuje. Danes je o njem povedala, da jo je Popović na začetku zveze vprašal, koliko je zaslužila s filmom. »To je bil prvi signal za njegove slabe namene. Sramotno! Želim opozoriti vsa mlada dekleta, naj bodo previdna in pazijo, kaj počnejo.«

Severina je v zvezi s posnetkom dejala tudi: »Zavedam se, da sem prizadela tri osebe, in želim se opravičiti. To sta otroka in soproga mojega partnerja iz videa. Zdaj ko so vsi zaskrbljeni, kako bo video vplival na mojega sina Aleksandra, nanje ne pomisli nihče. Za svojega sina si želim, da to izve od mene,« je dejala.

Bitka za sina

Zvezdnica, ki je nedavno dobila sodno bitko za skrbništvo nad sinom, je povedala, da se je v Popovića slepo zaljubila in prepozno ugotovila, kakšen človek je. Po štirih mesecih zveze je zanosila. Razkrila je tudi, da je pobesnel, ker so ji v porodnišnici naredili carski rez, saj je bil močno pod vplivom vere in prepričan, da se morajo njegovi otroci roditi po naravni poti, bolnišnici pa grozil s tožbo. Odločen je bil tudi, da morajo mediji za vsako sliko njegovega sina plačati 50.000 evrov. Iz porodnišnice je tako odšla ponoči, nato pa ji iz stanovanja ni dovolil oditi 40 dni. Potem ju je s sinom odpeljal v Beograd, od koder sta se v Zagreb vrnila pri sinovih dveh mesecih. Tedaj je z njima prekinil vse stike, do prvega leta starosti sta se videla le še nekajkrat. Leta 2013 se je nato začela sodna bitka za skrbništvo, v kateri so ji sprva sina odvzeli, zdaj pa se je Aleksander vendarle vrnil k materi.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas