KRALJEVA DRUŽINA

Razkrita skrivna lokacija, kjer se bo od sveta izolirala Kate Middleton: tako skromna je hiška

Znano, kje bo raka prebolevala valižanska princesa Kate; marsikdo je presenečen nad hiško, ki je nikoli ne bi pripisali ženski njenega staža.
Fotografija: Princ William je neusahljivi vir podpore in tolažbe. FOTO: Peter Nicholls, Reuters
Odpri galerijo
Princ William je neusahljivi vir podpore in tolažbe. FOTO: Peter Nicholls, Reuters

Princ William in Kate Middleton domnevno načrtujeta, da se preselita v skromno hiško, ki bo zatočišče v času njenega okrevanja. To naj bi bila hiška za goste blizu koče Adelaide Cottage v Windsorju.

Potreba po izolaciji od sveta je pomembnejša kot razkošje

Družina, ki se je pozno poleti 2022 preselila na posest Berkshire, trenutno preživlja čas med Adelaide Cottage in svojim cenjenim zatočiščem Anmer Hall na posestvu Sandringham. Toda načrti so, da se princesa Kate popolnoma izolira v hiški, kjer bo okrevala stran od oči javnosti. Kraljevi par naj bi tudi razmišljal, da bi trenutno prazno nepremičnino nekoliko preuredila, da bo čim bolj primerna za princeso. Vendar pa ta odločitev ni brez izzivov, saj viri za časnik Mirror navajajo, da se valižanski princ zaveda javnega nadzora nad porabo financ, ki pripadajo kraljevi družini, in je previden glede vseh stroškov. Zato naj bi razmišljal, da bo prenovo kril iz lastnega žepa.

Adelaide Cottage, skrita na 655 hektarjev velikem zasebnem kraljevem parku Crown Estate, je bila zgrajena leta 1831 kot zatočišče za ženo kralja Viljema IV. Britanskega, kraljico Adelajdo Saško-Meininško. Koča je bila leta 2015 prenovljena in se ponaša z res čudovitim dekorjem. Hiška, v katero naj bi se selila princesa, je veliko bolj skromna, a bolj mirna in umaknjena v naravo.

image_alt
Temne prerokbe se uresničujejo: kaj je kralju Karlu III. napovedala astrologinja princese Diane

image_alt
Nervozna Kate Middleton in princ William: tega ju je strah

image_alt
Kaj skriva Carole Middleton

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije