ODPOVEDAL KONCERT

Post Malone končal v bolnišnici

Ameriški raper odpovedal koncert v Bostonu. Pred desetimi dnevi je zgrmel v luknjo na odru.
Fotografija: Post Malone (na arhivski fotografiji) se je opravičil oboževalcem za odpovedani koncert. FOTO: Bernadett Szabo, Reuters
Odpri galerijo
Post Malone (na arhivski fotografiji) se je opravičil oboževalcem za odpovedani koncert. FOTO: Bernadett Szabo, Reuters

Ameriški raper Post Malone je v zadnjem trenutku odpovedal koncert v Bostonu, kjer bi moral nastopiti v soboto zvečer. Kakor je na svojem profilu na instagramu le 30 minut pred nastopom sporočil oboževalcem, so ga hospitalizirali. »Na turneji se po navadi zbudim ob štirih popoldne in danes sem se prebudil s pokajočimi zvoki na desni strani telesa,« je zapisal 27-letni zvezdnik, čigar pravo ime je Austin Richard Post.

Njegovi koncerti slovijo kot zelo žurerski. FOTO: Mario Anzuoni, Reuters
Njegovi koncerti slovijo kot zelo žurerski. FOTO: Mario Anzuoni, Reuters

»Zelo težko diham in vsakokrat, ko vdihnem ali se premaknem, čudim zbadajočo bolečino,« je povedal Malone. »Zdaj smo v bolnišnici, a s takšno bolečino nocoj ne morem nastopiti. Tako pof..... mi je žal.« Koncertna dvorana TD Garden je le nekaj trenutkov pred tem objavila novico, da je bil nastop odpovedan zaradi »nepredvidljivih okoliščin«, a da naj kupci obdržijo vstopnice za nov datum koncerta, ki ga bodo še sporočili.

Nesreča na odru

Post Malone je pred desetimi dnevi, v prvem tednu aktualne turneje Twelve Carat Tour, s katero po 33 mestih po ZDA promovira svoj četrti album Twelve Carat Toothache, med nastopom v St. Louisu zgrmel v odprtino na odru. Potem ko so ga pregledali reševalci, je kljub bolečinam nadaljeval koncert. Kakor je pozneje povedal njegov menedžer, so glasbenika po koncertu odpeljali v bolnišnico, tam je rentgenska slika pokazala, da si je dodobra potolkel rebra. Malone je pozneje na twitterju objavil video, v katerem je povedal, da je »vse v redu« in da je dobil tablete proti bolečinam. V petek je tako že nastopil na prvem koncertu v Bostonu, kjer ni imel večjih težav.

Ameriški reper v bolečinah po padcu na koncertu v St. Louisu FOTO: tiktok.com, @montana_meyer
Ameriški reper v bolečinah po padcu na koncertu v St. Louisu FOTO: tiktok.com, @montana_meyer

V sporočilu po sobotnem odpovedanem nastopu je oboževalcem naročil, naj obdržijo že kupljene vstopnice, ki bodo veljale za nov datum. Dejal je še, da se počuti grozno zaradi tega, a obljubil, da se bo v kratkem oddolžil oboževalcem. »Rad te imam, Boston. Se kmalu vidimo!« je sklenil Malone. Za zdaj še ni jasno, ali oziroma kdaj bo lahko nadaljeval turnejo, ki naj bi oktobra še povečala tempo koncertov. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas