JEZI JIH

Meghan zahtevala, da pospravijo telefone

Objavljeno 12. julij 2019 10.17 | Posodobljeno 12. julij 2019 10.17 | Piše: B. K. P.

Vojvodinja Susseška je spet razjezila Britance. V kraljevi loži ni zasebnosti.

Na ekranu je jasno videti, da je moški fotografiral samega sebe, in ne vojvodinje. FOTO: Pa
Vojvodinja Susseška je znova poskrbela, da se na Otoku razglablja o njej in njenem po mnenju mnogih nerazumnem obnašanju. Ko je pred dnevi s prijateljicama obiskala Wimbledon, da bi si ogledala igro svoje dobre prijateljice Serene Williams, je namreč od drugih gledalcev zahtevala, da pospravijo svoje mobilne telefone oziroma je ne fotografirajo.
Kraljevi so javne osebnosti
Člani kraljeve družine so, enako kot predsednik katere koli države, premier in drugi državniki, javne osebnosti in tako se morajo navaditi živeti. Seveda jih paparaci in novinarji ne smejo nadlegovati na njihovi zasebni posesti, ko so na javnih površinah in javnih dogodkih, pa ni tako. Britanci so še toliko bolj občutljivi, če poskuša kdo od kraljevih pred njimi skriti kak pomemben dogodek, saj te med drugim financirajo davkoplačevalci.

Oglasila sta se namreč moški in ženska, ki sta sedela tik ob kraljevi loži, zaradi fotografiranja pa so ju okarali Meghanini varnostniki. Na koncu se je izkazalo, da sploh nista fotografirala vojvodinje. Moški, ki je sedel v vrsti pred njo, je snemal sebe, ženska na sedežu za Meghan pa je hotela v objektiv ujeti Sereno, in dokler ni do nje pristopil Meghanin varnostnik, sploh ni vedela, da pred njo sedi vojvodinja Susseška.

Meghan si je partijo med Sereno in Slovenko Kajo Juvan ogledala zasebno, zato ni želela biti izpostavljena, so pozneje iz palače poskušali opravičiti njeno obnašanje. A izgovor Britancev ni prepričal.
Ženska je hotela v objektiv ujeti Sereno, in dokler ni do nje pristopil Meghanin varnostnik, sploh ni vedela, da pred njo sedi vojvodinja.


»Na partijo je prišla 'zasebno' … v kraljevo ložo v Wimbledonu. Kot vojvodinja Susseška. V kraljevo ložo so uperjene kamere vseh televizijskih postaj, vsi fotografi. Tu vsekakor ne bo dobila zasebnosti. Če je hotela to, bi morala sedeti drugje, pa še na drugih sedežih ne bi imela pravice do zasebnosti. Bila je na javnem dogodku in je javna osebnost. Harry in Meghan se morata začeti zavedati, da sta člana kraljeve družine, in ne zvezdnika, da bi si lahko privoščila zasebnost. Če si Meghan želi to, naj se vrne v Ameriko,« je bil denimo oster britanski televizijski voditelj Pierce Morgan, ki je tudi eden najglasnejših kritikov vojvodinje Meghan, s katero sta bila nekoč dobra prijatelja, odkar je spoznala Harryja, pa se zanj menda ne zmeni več. 
Deli s prijatelji