Igralkina nova ljubezen že drugič v boj z rakom

Amber Heard ne skriva ljubezni do Biance Butti. Bivšo ljubimko pustila zaradi Johnnyja Deppa.
Fotografija: Amber se ne pusti popredalčkati. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Amber se ne pusti popredalčkati. FOTO: instagram

Nepredvidljiva je in divja, nemogoče jo je umestiti v okvir, bi lahko na kratko povzeli bit ameriške filmske zapeljivke Amber Heard, ki je tudi sama dejala, da ne verjame v predalčkanje ljudi. Sploh ko beseda nanese na ljubezen. »Ne opredeljujem se ne kot homoseksualka, ne kot biseksualka, ne kot heteroseksualka. Imela sem uspešna in ljubeča razmerja tako z ženskami kot z moškimi. Ljubim, kogar pač ljubim, spol pri tem ni pomemben, le človek,« je že pred desetletjem javno priznala, četudi so jo najbližji svarili, da bi s tovrstnim priznanjem lahko škodovala karieri, tedaj še na začetku razcveta. A Heardovi to ni bilo mar, hotela je ostati zvesta sama sebi in svojim čustvom. In ta so jo zdaj, po nekaj propadlih razmerjih z moškimi, med katerimi je bil vsekakor najbolj odmeven kratek zakon z Johnnyjem Deppom, spet popeljala v objem ženske, Biance Butti, s katero medsebojne naklonjenosti ne skrivata, ampak sta se v javnosti vsem na očeh – tudi paparacev – predajali nežnim objemom in strastnim poljubom.

Štiri leta je ljubila fotografinjo Tasyo van Ree. FOTO: Guliver/cover images
Štiri leta je ljubila fotografinjo Tasyo van Ree. FOTO: Guliver/cover images
Bilo je leto 2008, ko je hollywoodska blondinka spoznala, da je pomembnejša od spola osebnost človeka, v katerega se zaljubiš. Tedaj se je namreč zaljubila v fotografinjo Tasyo van Ree in začela spoznavati, da je začela privabljati pozornost, ki je ob moškem verjetno ne bi. »Kamor koli sva šli, so naju fotografirali. Držala sem jo za roko in spoznala, da imam dve možnosti: da jo izpustim in na vprašanja odgovarjam le, da je moje intimno življenje zasebna stvar, ali pa jo še naprej držim in z dvignjeno glavo priznam čustva.« Storila je slednje, čeprav je tem čustvom odklenkalo čez štiri leta, ko je med snemanjem filma Zapiti dnevnik spoznala Johnnyja Deppa.
 
Po Johnnyju je zamenjala nekaj moških, zdaj pa je srečo našla z žensko. FOTO: Guliver/getty images
Po Johnnyju je zamenjala nekaj moških, zdaj pa je srečo našla z žensko. FOTO: Guliver/getty images
Če se je njena ljubezen z Deppom začela z neobvladljivim ognjem strasti, zaradi katerega je Amber pozabila na Tasyjo, zvezdnik pa na 14-letno ljubezen z Vanesso Paradis, se je njuna ljubezen vročekrvno podobno tudi končala, s peklenskim ognjem sovraštva in medsebojnih obtožb nasilja, ki še zdaj, štiri leta po ločitvi, ni povsem pogašen. A čeprav se nekdanja zakonca še vedno dajeta na sodišču, sta v ljubezenskih sferah vendar krenila naprej.

Amberin nekdajni ljubimec Elon zdaj z drugo menda pričakuje otroka. FOTO: instagram
Amberin nekdajni ljubimec Elon zdaj z drugo menda pričakuje otroka. FOTO: instagram
Amber je začela že tedaj, ko se črnilo na ločitvenih papirjih še ni posušilo, ljubimkati z multimilijarderjem Elonom Muskom, s katerim pa jima ni bilo usojeno, saj sta po nekaj mesecih romance, na začetku predlanskega leta, zakorakala po ločenih poteh. Tega nista predolgo objokovala, saj Muska zdaj greje ljubezen kanadske pevke Grimes, ki je pred slabima dvema tednoma objavila, da je v blaženem stanju, Amber pa je skočila v objem razvpitega ženskarja Vita Schanbela in z njim zdržala le nekaj mesecev, lani pomladi pa ji je začelo srce hitreje utripati ob argentinskem režiserju Andyju Muschiettiju. In morda je ob teh precej bežnih romancah spoznala, da ji moški pač ne morejo dati tega, kar išče, saj je zdaj pristala v objemu prijateljice Biance. Četudi ni znano, kdaj je prijateljstvo med Amber in Bianco prešlo v ljubezensko. Dejstvo je le, da tega ne skrivata.


Proti bolezni se bori z alternativnimi metodami. FOTO: instagram
Proti bolezni se bori z alternativnimi metodami. FOTO: instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije