SRAMOTA

FOTO: Mega očka Liam

Liam Gallagher ima štiri otroke s štirimi ženskami. Prvorojenko, ki jo je komaj spoznal po 19 letih, je zaplodil skrivni ljubici v verjetno prvem tednu svojega prvega zakona. Najmlajše hčerke pa sploh še ni videl.
Fotografija: »Mega oče sem!« je prepričan Liam Gallagher. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
»Mega oče sem!« je prepričan Liam Gallagher. FOTO: Guliver/Getty Images

Samemu sebi je nedavno nadel lento top očka, čeprav morda ne ustreza vsem kriterijem normalnega, povprečnega očeta. »Mega sem, čeprav morda ne povsem običajen oče. Nisem eden tistih, ki vstanejo in otrokom skuhajo kosilo. Prej sem jim prijatelj, precej sproščen. Z njimi spijem pivo, pokadim cigareto. A če ga bodo polomili, jih bom vsekakor privil,« svoje starševske spretnosti postavlja na piedestal Liam Gallagher. Čeprav ima štiri otroke s štirimi različnimi ženskami in je svojo starejšo hčerko spoznal šele lani, najmlajše hčere pa sploh še niti videl ni, kaj šele, da bi z njo spletel odnos.

Po novem priznava tri izmed svojih štirih otrok.
Po novem priznava tri izmed svojih štirih otrok.

Plačal je za molk

Lisi Moorish je pevec plačal, da je pred svetom zamolčala rojstvo Molly. FOTO: instagram
Lisi Moorish je pevec plačal, da je pred svetom zamolčala rojstvo Molly. FOTO: instagram
Že res, da v današnji sodobni družbi obstaja ogromno oblik družine, a vendar je frontman nekdanje uspešne skupine Oasis pojem moderne družine močno raztegnil. Če je leta 1997, ko je pred oltar povedel Patsy Kensit, kdo morda pomislil, da je rocker s tem dokazal svojo pripravljenost, da se ustali, je pošteno usekal mimo. Še ne eno leto po pevčevem poročnem dnevu je ta namreč postal oče – a mama ni bila Patsy, temveč pevka Lisa Moorish, otrok, ki ji je rasel v trebuhu, pa z Liamove strani povsem neželen. Na svojo skrivno ljubico naj bi celo pritiskal, naj splavi, hkrati pa ji nemudoma zatrdil, da s tem otrokom ne bo imel nikakršnega opravka.

Molly je zadovoljna, da jo je vzgajala le mama in je bil Liam neznana pojava. FOTO: instagram
Molly je zadovoljna, da jo je vzgajala le mama in je bil Liam neznana pojava. FOTO: instagram
»Moški iz Manchestra, s katerim sem zanosila, je bil besen, da sem sklenila otroka obdržati, odločil pa se je tudi, da ga v najinem življenju ne bo. To sem sprejela. In za molk je plačal,« je dejala Moorisheva, ki Gallagherja ni navedla na hčerinem rojstnem listu. In ji je nekaj časa uspelo skrivati resnico pred vsemi, vključno s Patsy, ki je za moževo nezakonsko hčer izvedela šele leto pozneje, le malce za tem, ko je tudi sama Liamu povila otroka, sina Lennona. In je tedaj seštela ena plus ena ter spoznala, da je pevčeva prvorojenka Molly, nezakonska in nepriznana, morala najverjetneje nastati v prvem tednu Liamovega življenja kot poročenega moškega.

Devetnajst let pozneje

Molly ni priznal, spočetka je celo zanikal očetovstvo, nato pa je pred osmimi leti dejal, da je bila njegova odsotnost iz njenega življenja v prvi vrsti v dekletovo dobro. »Ko je odraščala, sem menil, da je zanjo najbolje, da me ni, saj bi bila le priča mojim prepirom z njeno mamo. Vedela je, da obstajam in da ji bom, če to potrebuje, finančno vedno pomagal.« Kako je nastal preskok v njegovem razmišljanju, so le ugibanja, a kar koli se je že primerilo, lani se je odločil, da je čas, da spozna prvorojenko. Tedaj staro že 19 let. »Bile so solze in vse, kar spada zraven. Srečala sva se v bližnjem londonskem baru, se napila in od tedaj je vse super,« pravi in dodaja, da mu je zdaj, če pogleda nazaj, žal, da je tako dolgo odlašal s tem srečanjem, a da preteklosti pač ni moč popraviti. »Upam le, da ji zdaj ne bom presedal.«

Patsy je prepričana, da je bila Molly spočeta v prvem tednu njenega zakona s pevcem. FOTO: Guliver/Getty Images
Patsy je prepričana, da je bila Molly spočeta v prvem tednu njenega zakona s pevcem. FOTO: Guliver/Getty Images
Molly je odraščala brez očeta, a v sebi vseeno ne nosi nikakršne zamere. Nasprotno, meni celo, da je bilo tako verjetno še najboljše. »Nisem jezna nanj, ne gojim zamer. Celo hvaležna sem, da me je vzgajala mama in da sem živela, kot sem. Le zaradi vsega tega sem danes dekle, kakršno sem. Sem pa srečna, da ga zdaj imam v življenju,« se je odprla 21-letnica, ki je pred očetom spoznala svoja polbrata, Lennona in Gena, ki se je Liamu rodil v drugem zakonu z Nicole Appleton. Sprva precej novodobno, prek družabnih omrežij, ko pa ju je nekega večera zagledala v nočnem klubu, je preprosto pristopila k njima, se jima predstavila in – drugo je zgodovina.

Najmlajše ne pozna

Prvi zakon s Patsy je zakockal s skrivnim ljubimkanjem z Moorishevo, ki je obrodilo sad. Podobno je s skoki čez plot uničil zakon z Applegatovo, ki ji je nataknil roge z novinarko Lizo Ghorbani. Kar je, ker se zgodovina očitno rada ponavlja, prišlo na plan šele, ko se je iz afere rodila hčerka, danes šestletna Gemma. Kjer pa se ne ustavi ponavljanje istega vzorca. Gallagher namreč tudi Gemme, podobno kot Molly 19 let njenega življenja, še do danes ni spoznal. In se mu s spoznavanjem tudi nikamor ne mudi. »To se bo moralo zgoditi naravno, samo po sebi,« je prepričan.

Tudi drugi zakon s pevko Nicole Applegate je zapravil s skoki v tuje postelje. FOTO: Guliver/Getty Images
Tudi drugi zakon s pevko Nicole Applegate je zapravil s skoki v tuje postelje. FOTO: Guliver/Getty Images

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije