Ed Sheeran zaročen z gimnazijsko simpatijo

V srednji šoli je pevec le tiho koprnel za Cherry Seaborn. V treh letih si želi otrok, tedaj bo tudi končal glasbeno kariero.
Fotografija: Njegovi oboževalci se lahko začnejo pripravljati, da se bo v nekaj letih poslovil od glasbe. Foto: guliver/getty images
Odpri galerijo
Njegovi oboževalci se lahko začnejo pripravljati, da se bo v nekaj letih poslovil od glasbe. Foto: guliver/getty images

Če bi čas zavrteli dobro desetletje nazaj, zgodba morda ne bi bila verjetna. On je bil namreč malce neroden rdečelasec, ona pa leto mlajša športna šampionka, ki je šolsko hokejsko ekipo popeljala na meduniverzitetno prvenstvo. A čeprav sta si bila Ed Sheeran in Cherry Seaborn različna kot noč in dan, se je med njima že v srednješolskih klopeh spletlo prijateljstvo. Z njegove strani celo nekaj več, saj je začel do prijateljice gojiti nežna čustva. A še preden bi ju lahko povezala ljubezen, je mednju segla razdalja. Ed je ostal v domači Angliji, temnolasko pa je izobraževanje popeljalo na drugo stran luže. Dokler po spletu okoliščin pred dvema letoma nista spet trčila drug ob drugega. »Tik pred novim letom sem dobil zaročenko. Srečna in zaljubljena sva, z nama se veselita tudi najini mački!« je zdaj pevec sporočil svetu, da bo s svojo srednješolsko ljubeznijo zakorakal pred oltar.

Eno leto skupaj potovala

Očitno sta si bila namenjena. Poleti 2015, potem ko se že leta nista videla, je zvezdnika njegova glasba ponesla v New York, kjer si je Cherry ustvarila življenje in kariero. »Tedaj sva spet navezala stik. Na zabavo, ki jo je pozneje priredila moja prijateljica Taylor Swift, sem lahko povabil tudi svojo srednješolsko prijateljico, Cherry. Preostalo je zgodovina,« je o rojstvu ljubezni dejal Ed, ki je poskrbel, da med njiju ne bi vnovič, kot že pred leti, prišla razdalja. Cherry si je, da razišče, ali so njuna čustva resnično pristna, v službi vzela enoletni premor in 2016. z ljubljenim potovala po svetu – kamor so ga pač ponesli koncerti. Nato je zaprosila za premestitev iz New Yorka v London, kjer sta si golobčka spletla ljubezensko gnezdo. Še več, omislila sta si tudi dve mački. »Še nikoli nisem bil tako srečen kot zdaj. Eno leto sem vsak dan prebil z ljubljenim človekom. Zdaj že živiva skupaj in imava mačka – in ko imaš enkrat skupaj domače živali, je to to,« je lansko pomlad zaljubljeno govoričil Sheeran, prepričan, da je Cherry prava. »Brez dvoma. Sicer sem včasih mislil, da bom pristal s pevko ali igralko, z žensko iz zabavne industrije, a mislim, da se to ne bi obneslo. V svojem bistvu sem preprost fant,« je dejal in še, da se s Cherry poznata že od njegovega 11. leta, prav tako dolgo se poznajo njuni starši, saj so živeli le streljaj narazen.

Pripravljen na zalite dojenčke

Ljubezen ju povezuje komaj dobri dve leti, v novo leto sta, čeprav po tihem, skočila kot zaročenca, pa vendar Ed že nekaj časa sanjari tudi o otrocih. »Noro si želim postati oče. Pripravljen sem na male zalite dojenčke,« je priznal in dodal, da bi rad na pot starševstva stopil do 30. leta. »To seveda ni odvisno zgolj od mene, strinjati se mora tudi moja partnerica.« A če se bo, se njegovi oboževalci lahko že zdaj začnejo pripravljati, da se Sheeranu dnevi glasbene poti iztekajo. Ko bo v roke prijel svojega otroka, bo glasba namreč pozabljena. »Želim biti dober oče. In z otroki se prioritete in ambicije gotovo spremenijo. Ko bom odgovoren še za drugo bitje, mi nič drugega ne bo pomembno,« je slovo od glasbe že zdaj napovedal zvezdnik, ki bo prihodnji mesec praznoval 27. rojstni dan. Torej so mu, če bo oče postal, kot želi in načrtuje, ostala še tri leta glasbenega ustvarjanja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije