SLAVLJENKA

Slika Adele vas bo sezula, pevka neprepoznavna (FOTO)

Slovita pevka doživlja veliko preobrazbo.
Fotografija: Po ločitvi je močno shujšala. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Po ločitvi je močno shujšala. FOTO: Reuters

Britanska pevka Adele je v torek praznovala 32. rojstni dan in ob tem objavila svojo fotografijo, s katero je marsikoga pustila odprtih ust. Pevka, ki je bila vedno malce bolj debelušna, je lani sporočila, da se ločuje. Oktobra se je v javnosti pojavila precej shujšana, za svoj rojstni dan pa je objavila novo fotografijo, na kateri ima skoraj manekensko postavo. V kratki obleki z napihnjenimi rokavi je javnost navdušila, drugačna pa je tudi njena pričeska, ki je bila v preteklosti bujna, tokrat pa so njeni lasje ravni, tako da je skoraj neprepoznavna.



»Hvala vsem za rojstnodnevno ljubezen. Upam, da vsi skrbite za svojo varnost in razum v teh norih časih. Rada bi se zahvalila vsem našim zdravstvenim delavcem in drugim, ki tvegajo življenja in zaradi katerih smo varni. Resnično ste naši angeli,« je zapisala ob objavi.

Neka ženska, ki je Adele januarja letos srečala med njenim dopustovanjem na Angvili (Anguilla) s Harryjem Stylesom in se je pogovarjala z njo, je za revijo People zdaj spregovorila o srečanju. Adele ji je menda zaupala, da je shujšala približno 45 kilogramov. Ona in njen nekdanji mož Simon imata sedemletnega sina Angela in prav zaradi njega se je Adele odločila shujšati, da bi bila bolj zdrava mama.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije