ROJSTVO

Pippa je rodila krepkega sina

Fantek se je rodil v sobi za 8500 evrov na noč. V krilu Lindo je vse tri otroke povila tudi Kate.
Fotografija: Kljub visoki nosečnosti na poroko v visokih petah FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Kljub visoki nosečnosti na poroko v visokih petah FOTO: Guliver/Getty Images

Vojvodinja Cambriška je mama trem otrokom, v ponedeljek pa je postala še teta, njeno sestro Pippo in njenega moža Jamesa Matthewsa so v ponedeljek dopoldne namreč videli, ko sta z dvema potovalnima torbama v rokah prišla v zasebno krilo londonske porodnišnice, kjer je vse tri otroke rodila tudi Kate, včeraj pa so sporočili, da se je fantek rodil ob 1.58 popoldne, težak je bil krepko čez tri kilograme.


Bolnišnica sicer velja za najboljšo v Veliki Britaniji; pacienti imajo na voljo zasebne sobe, v vsaki je tudi kopalnica. In pozabite na bolnišnično hrano. V krilu Lindo za hrano skrbijo vrhunski kuharji, novopečeni starši pa lahko za praznovanje ob prihodu novega člana izberejo katero od vrhunskih vin. Za noč v krilu Lindo je treba odšteti 8500 evrov, a za Pippo in njenega moža, uspešnega poslovneža, to ni prevelik zalogaj, saj živita v 19 milijonov vredni vili v prestižni londonski soseski Chelsea.

Z Jamesom Matthewsom sta se poročila maja lani.
Z Jamesom Matthewsom sta se poročila maja lani.

Da je noseča, je Pippa oznanila aprila, na začetku pa jo je, enako kot sestro, mučila huda slabost, čeprav je ohranjala zdrav način življenja. Vso nosečnost je bila tudi zelo aktivna, saj, kot je dejala, brez teka ne more. Je pa opustila napornejše vadbe, ki jih z nosečniškim trebuhom ni več zmogla. A ko je bilo začetne slabosti konec, je Pippa, ki je Matthewsu večno zvestobo obljubila lani, nadvse uživala.


Še v petek, komaj tri dni pred porodom, sta se z Jamesom udeležila poroke princese Eugenie, kjer je bodoča mama očarala v elegantni zeleni obleki in visokih petah, ki se jim visoko noseče ženske običajno raje na daleč izognejo. Dojenčka se menda močno veselijo George, Charlotte in Louis. Dobra prijatelja bosta najbrž predvsem z najmlajšim Louisom, ki je na svet prijokal 23. aprila.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije