ŽIVČNI ZLOM

Ni mogla dihati, kričala je: Karleuša končala v bolnišnici

Spakirala je kovčke in odšla.
Fotografija: Jelena se je skrila na Kitajsko. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Jelena se je skrila na Kitajsko. FOTO: Instagram

Seks škandal je Jeleni Karleuša očitno načel živce, potem ko so v javnost prišle fotografije, na katerih je gola, in so mediji začeli poročati o njenem ljubimkanju z nogometašem Ognjenom Vranješem. Med snemanjem oddaje Zvezde Granda je doživela panični napad.

»Ni mogla dihati, kričala je in klicala soproga. Mati Divna in prijatelj Zoran sta jo takoj odpeljala v neko zasebno kliniko,  kjer so ji dali tablete za pomiritev. Ko je zadeva prišla v javnost, je Jelena spakirala kovčke in z otroki odšla k možu na Kitajsko,« je za Kurir povedal vir blizu pevki.

Srbski mediji pišejo še, da je Vranješ, ki je objavil sporne fotografije, pred dvema letoma v svojem stanovanju v Atenah tudi posnel njun seks. Ona mu je menda zdaj ponujala 300.000 evrov za posnetek, pa je to zavrnil.
Duško Tošić, ki ravno danes praznuje 34. rojstni dan, naj bi za zdaj Jeleni njeno varanje oprostil. FOTO: Instagram
Duško Tošić, ki ravno danes praznuje 34. rojstni dan, naj bi za zdaj Jeleni njeno varanje oprostil. FOTO: Instagram

V enem izmed sporočil, ki jih je Jelena tedaj pošiljala Vranješu, je zapisala, da ji je mož Duško Tošić zagrozil, da jo bo zaradi njega ubil, kar kaže, da je vedel za njeno prešuštvo, še preden je vse skupaj prodrlo v javnost. Tošić, ki se je zaradi nogometne kariere preselil na Kitajsko, je po pripovedovanju njegovih prijateljev ženi varanje oprostil.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije