KONEC

Naomi se je naveličala mladega ljubimca

Posteljo ji je nekaj časa grel Liam Payne. Menda je manekenko preveč utesnjeval.
Fotografija: Zveza med Naomi in Flaviem je bila burna. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images
Odpri galerijo
Zveza med Naomi in Flaviem je bila burna. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images

Manekenka in ena prvih supermodelov na svetu Naomi Campbell res šteje že 48 let, a videti je še vedno izjemno mladostno, pa tudi sicer ne kaže, da bi se kmalu umirila, pozabila na zabave ter si ustvarila družino. Britanka, ki nikdar ni poznala svojega očeta, je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja sicer zaročena z basistom skupine U2 Adamom Claytonom, a se par nikoli ni sprehodil do oltarja.
Zveza med Naomi in Flaviem je bila burna. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images
Zveza med Naomi in Flaviem je bila burna. FOTOGRAFIJE: Guliver/getty Images

Le leto po zaroki sta se razšla, diamantni prstan pa je Campbellovi leta 1998 znova nataknil italijanski poslovnež Flavio Briatore. Burna romanca je polnila stolpce rumenih medijev vse do leta 2003, ko sta odšla vsak svojo pot. Naomi se je nato nekoliko potuhnila in skorajda izginila iz družabne kronike, a se tam znova pojavila na začetku letošnjega leta, ko so jo v javnosti opazili z veliko mlajšim zvezdnikom Liamom Paynom.
Naomi leta ne pridejo do živega.
Naomi leta ne pridejo do živega.

Liam, ki je avgusta lani dopolnil komaj 25 let, je najbolj znan kot član fantovske skupine One Direction, za katerimi so vzdihovala dekleta po vsem svetu. Predlani sta z nekdanjo partnerico Cheryl, prav tako britansko glasbenico, dobila otroka, a se razmerje ni obneslo in Liam je, kot kaže, uteho poiskal v Naomi.

Paparaci so ju v zadnjih mesecih večkrat ujeli, ko sta se zabavala na koncertih in v imenitnih restavracijah. Valentinovo sta preživela v New Yorku, nato pa je šlo vse skupaj počasi navzdol. Naomi je Liamu menda že na začetku njune zveze povedala, da si ne želi resnega razmerja, temveč bi se rada le nekoliko zabavala, ter ga posvarila, naj je ne utesnjuje in ji da svoj mi.
Za Liamom vzdihuje mnogo deklet, Naomi pa se ga je po štirih mesecih naveličala.
Za Liamom vzdihuje mnogo deklet, Naomi pa se ga je po štirih mesecih naveličala.

»Liam je bil kot zaljubljeni kuža, skakal je okoli nje in ni si dal dopovedati, naj se ne obnaša kot preveč pozornosti potreben najstnik. Naomi to ni bilo všeč, saj si ni želela resnega razmerja, želela je nekoga, s komer bi se lahko občasno zabavala, in to bi bilo vse,« je britanskim medijem povedal vir blizu glasbenika.

»Naveličala se ga je in vse skupaj ji je postalo dolgočasno, zato ga je enostavno odrezala. Kar se nje tiče, nikoli nista bila zaresen par, zato je razhod ni prav nič potrl. Dokler je bilo med rjuhami zanimivo, se je z Liamom dobivala, ko je strast izzvenela, pa se ji ne zdi smiselno vztrajati,« je dodal prijatelj bivših ljubimcev. Naomi je menda motilo tudi to, da jo je mladi Liam preveč koval v zvezde.


»Ni mogel verjeti, da ga je doletela takšna sreča, da se dobiva z Naomi. Ko je bil otrok, je imel stene polepljene z njenimi fotografijami, nenadoma pa ji je grel posteljo. To ji je povedal in zdelo se ji je vse prej kot laskavo,« je še razkril skupni prijatelj, ki menda ni prav nič presenečen, da je romanca tako hitro izzvenela.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije