DIETA

Melania razkrila skrivnost svoje vitke postave

Sevničanka je ljubiteljica sadja.
Fotografija: Melania Trump je zagotovo ena najelegantnejših prvih dam v zgodovini ZDA. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Melania Trump je zagotovo ena najelegantnejših prvih dam v zgodovini ZDA. FOTO: Reuters

Melania Trump je konec aprila dopolnila 50 let, a ima še vedno postavo, kakršno je imela v času svoje manekenske kariere. Edina prva dama ZDA, ki se je kdaj slikala v spodnjem perilu za revije, velja za zelo glamurozno žensko, ki svojo postavo ohranja tudi med bivanjem v Beli hiši.
 
Sevničanka, ki se je leta 2005 poročila z ameriškim milijarderjem Donaldom Trumpom, sedanjim predsednikom ZDA, je pred leti razkrila, kako ohranja svojo vitko postavo. Če je njej mož znan po svoji ljubezni do t. i. hitre prehrane, pa hamburgerjev in ocvrtega krompirčka na Melanijinem jedilniku ne bomo našli.
 
Preberite tudi:

Melania Trump: Ne pomilujte me. Jaz lahko prenesem vse


 
V intervjuju za revijo GQ leta 2006 je razkrila, da ima poleg uravnoteženega prehranjevanja še eno zdravo navado. Še ko je bila manekenka se je navadila, da zaužije najmanj sedem kosov sadja na dan. Poleg tega uporablja sveže in organske izdelke. Če ne gre drugače, sadje zaužije v smutiju. Leta 2013 je na facebooku delila recept za svoj najljubši smuti, ki ga spije za zajtrk.
 
Če hočete zajtrkovati kot prva dama ZDA, boste potrebovali svežo in organsko špinačo, zeleno, korenje, borovnice, jabolko, pomarančni in limonin sok, nemastni jogurt, olivno olje, lanena semena, omega 3 in vitamin D.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije