TEŽAVE

Lepi Burak sporočil, da trpi za hudo boleznijo

Slabe novice za oboževalke turškega igralca.
Fotografija: Burak Özçivit je maja obiskal tudi Slovenijo in povzročil pravo evforijo med oboževalkami. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Burak Özçivit je maja obiskal tudi Slovenijo in povzročil pravo evforijo med oboževalkami. FOTO: Dejan Javornik

Eden najbolj znanih turških igralcev Burak Özçivit, v Sloveniji ga trenutno lahko gledamo v vlogi Kemala v seriji Moja boš, ima trume oboževalk po vsem svetu, ki vzdihujejo za njim, a te dni preživlja težke čase. Odločil se je, da se bo za nekaj časa umaknil. Burak, ki je zaslovel je z vlogo Bali Bega v seriji Sulejman Veličastni, je priznal, da zadnje mesece trpi zaradi hude bolezni. »Počutim se depresivno, Potrebujem premor in vsekakor me v prihodnje nekaj časa ne boste videli delati,« je sporočil.

Turški mediji poročajo, da je v zadnjem času neprepoznaven in v zelo slabem stanju, kot vzrok temu pa omenjajo sindrom izgorevanja. Dodajajo, da so k njegovi depresiji pripomogli poslovni neuspehi ter družinska drama, ki je nastala zaradi bolezni njegovega tasta. Burak se je zato odločil, da se bo umaknil iz javnosti in si v miru opomogel v družbi svoje žene Fahriye Evcen, prav tako igralke.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije