HOLIVUD

Jamie Foxx je spet samski

Igralec se je, kot vse kaže, razšel s Katie Holmes. Na oskarjevskih zabavah je bil skupaj z Jessico Szhor.
Fotografija: Katie in Jamie sta se redko pojavljala v javnosti.
Odpri galerijo
Katie in Jamie sta se redko pojavljala v javnosti.

Ameriški igralec Jamie Foxx in igralka ter nekdanja žena Toma Cruisa, s katerim imata 12-letno hčer Suri, Katie Holmes, sta se, kot kaže, razšla. Par je dolgo skrival svojo zvezo, tudi ko sta razkrila, da sta zaljubljena, pa sta se redko skupaj pojavljala v javnosti. Deloma je bilo tako, ker je Katie ob ločitvi od Cruisa menda morala podpisati dokument, s katerim ji je bilo prepovedano, da se z novim partnerjem pet let po ločitvi pojavlja v javnosti. Par so nazadnje skupaj videli 28. decembra, ko sta se zabavala in poljubljala na jahti ob obali Floride, zdaj pa je 51-letni Jamie na dobrodelni prireditvi oznanil, da je samski.


»Bilo je mimogrede. Naslavljal je poročene pare in tiste samske, med tem pa navrgel še, da on spada med samske,« je dejal eden od obiskovalcev prireditve. Jamie pa, kljub temu da se ima za samskega, očitno ni osamljen. Po podelitvi oskarjev je
Na zabavo je prišel v družbi nove spremljevalke.
Na zabavo je prišel v družbi nove spremljevalke.
namreč obiskal zabavo, ki sta jo organizirala njegova dobra prijatelja Beyonce in Jay-Z, tja pa ga je spremljala 33-letna igralka Jessica Szhor. Slednja je bila z njim še na eni oskarjevski zabavi in hitro so se pojavile govorice, da se parček videva. Szorova je bila do lani z zvezi z igralcem ameriškega nogometa Scottyjem McKnightom, s katerim sta bila par štiri leta. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije