POROKA

FOTO: Hčerko na ranču oddal hollywoodskemu žrebcu

Katherine in Chris po letu ljubezni že poročena. Njena vlečka je bila tako dolga, da je potrebovala pomoč.
Fotografija: Za njima je najlepši dan njunega življenja. Foto: instAgram
Odpri galerijo
Za njima je najlepši dan njunega življenja. Foto: instAgram

Ameriška zvezdnika Chris Pratt in Katherine Schwarzenegger sta si konec tedna pred približno 70 prijatelji in družino obljubila večno ljubezen, čeprav se pred enim letom še niti poznala nista. A tedaj je v njuno življenje posegla Katherinina mama Maria Shriver in ju seznanila, za preostalo je poskrbel Kupid in ju ustrelil naravnost v srce.

Za njima je najlepši dan njunega življenja. Foto: instAgram
Za njima je najlepši dan njunega življenja. Foto: instAgram
Med zaljubljencema se je vse odvijalo bliskovito hitro, od prvega dne je bilo kristalno jasno, da sta se našli sorodni duši. »Povsem se ujemata. Skupaj sta sicer šele nekaj mesecev, a je njuno razmerje že zelo resno,« je lani dejal vir in dodal, da ekspresna zaroka ne bi nikogar presenetila, in to kljub temu, da je zvezdnikov prvi zakon s stanovsko kolegico Anno Faris razpadel šele dobro leto pred tem, poleti 2017, in je hollywoodski žrebec šele oktobra lani postal tudi uradno samski.

Novo dekle ga je tako očaralo, da jo je zasnubil že po treh mesecih, nato pa večino predporočnih priprav prepustil njej in njeni mami, ker je bil v zadnjih tednih močno zaposlen s promoviranjem najnovejšega filma Maščevalci: Zaključek.

Nevesta se je odločila za lahki poletni meni. Foto: instagram
Nevesta se je odločila za lahki poletni meni. Foto: instagram
»Organiziranje poroke je zabavno. Slaviti ljubezen je namreč nekaj čudovitega, verjetno najpomembnejša stvar na svetu. Če v življenju naletiš na brezpogojno ljubezen, se lahko resnično prištevaš k blagoslovljenim srečnežem,« je prejšnji mesec do vratu vpripravah dejala Maria. V soboto zvečer pa že plesala na hčerini poroki.

Romantična kulisa razkošnega kalifornijskega zgodovinskega ranča s konca 19. stoletja z razgledom na ocean je bila pripravljena. Čeprav ranč San Ysidro že sam jemlje dih, so njegovi čarobnosti dodali še piko na i z obilico cvetja, največ je bilo belih hortenzij in belih vrtnic, pomešanih z bohotnim zelenjem. Klasično in nadvse romantično. Vse je bilo čudovito lepo in elegantno.

Arnold Schwarzenegger je hčerko pospremil do oltarja na prostem. Foto: guliver/X17
Arnold Schwarzenegger je hčerko pospremil do oltarja na prostem. Foto: guliver/X17
Gostje so začeli kapljati v soboto pozno popoldne in vznemirjeno čakali na veliki finale ob pol šestih, ko je nevesto v sanjski kreaciji Giorgia Armanija do oltarja na prostem pospremil njen slavni oče in jo predal Chrisu. »Njena vlečka je bila tako dolga, da je pri hoji potrebovala pomoč. Pri tem ji je šlo na smeh. Ko pa je zagledala Chrisa, ob njem je stal njegov sin Jack, je njen obraz zažarel v blaženem nasmehu.«

Približno 20 minut sta si obljubljala ljubezen in večnost. Ko pa sta si naposled izmenjala še prstana, je bil to znak, da se zabava lahko začne. Glasba jazzovskega benda je svate spremila na zelenico, kjer so so v pripravah na večer plesa in smeha sprva okrepčali. Pri hrani sta se odločila za lahki živahen meni. Le lokalna in sezonska hrana, ogromno sveže zelenjave. Nista želela težkih, prebogatih jedi, ampak nekaj poletnega. Za posladek maline, borovnice in rdeči ribez.


»To je bil najlepši dan najinih življenj! Bilo je intimno in čustveno. Srečna sva, ker začenjava svoje novo poglavje,« sta po izmenjavi obljub vzkliknila mladoporočenca, ki so ju na skupno pot pospremili nevestini slavni starši, njena brata Patrick in Christopher, sestra Christina, ženinov igralski prijatelj Rob Lowe s sinovoma ter režiser James Gunn, če omenimo le nekatere.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije