MALO SMEHA

VIDEO: »Parodija pesmi za Evrovizijo boljša od originala«

Ste že videli parodijo na slovensko pesem za Evrovizijo? Imitatorja Tilen Artač in Igor Bračič sta odlično zadela obnašanje Zale in Gašperja, navdušila pa sta tudi z duhovitim besedilom. 
Fotografija: Zlaja Kral in Gašper Šankl. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Zlaja Kral in Gašper Šankl. FOTO: posnetek zaslona

Danes se bosta na evrovizijskem odru predstavila slovenska predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl ter se poskušala uvrstiti v sobotni finale. Kako sta se odrezala na vajah in kakšno uvrstitev jima napovedujejo stavnice, preberite v prispevku Pozornost in milijoni.

Zlaja Kral in Gašper Šankl. FOTO: posnetek zaslona
Zlaja Kral in Gašper Šankl. FOTO: posnetek zaslona


Svojo različico pesmi Sebi sta v oddaji Kaj dogaja predstavila Tilen Artač in Igor Bračič. Imitatorja sta opravila odlično delo, zelo duhovito pa je tudi besedilo pesmi o Štajerski vardi Zlaje Kral in Gašperja Šankla, kakor sta se poimenovala. 

Komentatorji na youtubu, kjer je posnetek objavljen, so nad parodijo navdušeni. »Prava satira. Tega dejansko razumem, kaj poje. Genialno. Boljše od originala.« To je le nekaj izmed komentarjev gledalcev pod posnetkom, seveda se je med njimi vnela tudi debata o besedilu med zagovorniki in nasprotniki Štajerske varde, v kar pa se ne bomo spuščali.

Oglejte si video in se nasmejte:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije