ZVEZDNIK

Turek obožuje Derendovo

Turški zvezdnik Serhat je snemal v družbi brazilskih lepotic.
Fotografija: Skladba Chocolate Flavour je doživela tudi novo, mistično preobleko, odeto v ritme Bližnjega vzhoda. FOTO: ARHIV IZVAJALCA
Odpri galerijo
Skladba Chocolate Flavour je doživela tudi novo, mistično preobleko, odeto v ritme Bližnjega vzhoda. FOTO: ARHIV IZVAJALCA

Kako najti pravo pot med Turčijo, Brazilijo, San Marinom in Slovenijo? Odgovor na to vprašanje ima zagotovo turški glasbenik Serhat, ki je presenetil z vročim videospotom za pesem Chocolate Flavour. Skladbo je odel v svežo, mistično preobleko, za pravo pašo za oči pa je poskrbelo pet dih jemajočih brazilskih lepotic.

Serhat se je z evropskim občinstvom prvič resneje srečal leta 2016, ko je na Evroviziji zastopal državico San Marino, na evrovizijski oder pa se je vrnil tri leta pozneje in s skladbo Say Na Na Na državici priskrbel njihovo najboljšo uvrstitev na tem velikem tekmovanju. Stike s Slovenijo pa je Serhat stkal davnega leta 2004, ko se je mednarodnega festivala Megahit, ki ga je organiziral prav Serhat in njegova ekipa, udeležila tudi legendarna Nuša Derenda.

»Poslušam in spremljam kar več slovenskih glasbenih imen. Posebno mi je pri srcu glasba Nuše Derenda. Je pevka, ki z lahkoto dokazuje svoj vrhunski vokal,« o naši Nuši pove Serhat, ki je v tem trenutku najbolj iskan izvajalec v Turčiji. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas